ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στη Γ' Εθνική ο Παναρκαδικός, περιμένει να υλοποιηθούν δεσμεύσεις!

Κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα αγωνιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Παναρκαδικός, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση των μελών του Δ.Σ και των φίλων της ομάδας!

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Την απόφαση ότι θα λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας ανακοίνωσε στους φίλους της ομάδας και στα ΜΜΕ η Διοίκηση του Παναρκαδικού το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πρόεδρος των πράσινων, Βασίλης Κωστόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Παναρκαδικός σεβόμενος την ιστορία της ομάδας αλλά και τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα δώσει τα παρών στην εφετινή Γ' Εθνική.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει λάβει δεσμεύσεις από φορείς και επιχειρηματίες για στήριξη και άπαντες στην ομάδα περιμένουν αν τις δουν να γίνονται πράξη.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι μια υπέρβαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού και μένει μόνο να δούμε ποιο θα είναι το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι πράσινοι στην ερχόμενη σεζόν, η οποία ξεκινά ουσιαστικά από την Τετάρτη (11/09) όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων