ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Η διοίκηση του Παναρκαδικού θα βρει τη σωστή λύση"

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναρκαδικού, ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος μίλησε στa-για τις πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα, την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

 ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πως θα αισθάνεσαι που θα αγωνίζεσαι στον Παναρκαδικό:

"Είναι μία ιστορική ομάδα που έχει κάθε χρόνο στόχους και πάντα σκοπός της είναι να καταφέρει το καλύτερο που γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναρκαδικό υπάρχει οργάνωση, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ο προπονητής πολύ καλός, η διοίκηση πολύ καλή και πιστεύω ότι η ομάδα έχει την δυνατότητα να κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία".

Πως σε υποδέχθηκαν στην ομάδα;

"Με τον καλύτερο τρόπο και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν βρίσκεις εύκολα ομάδες που σου δίνουν την δυνατότητα να ενταχθείς τόσο γρήγορα".

Πήρες κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με το Ναύπλιο. Νιώθεις έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα;

"Ήμουν ήδη έτοιμος και πριν το παιχνίδι με το Ναύπλιο ήρθα στην ομάδα με στόχο να κάνω το καλύτερο δυνατόν για τον Παναρκαδικό αλλά για να βελτιωθώ και εγώ προσωπικά. Με τις συνθήκες που συνάντησα στην ομάδα και με την πολύ καλή και σωστή φιλοσοφία του προπονητή πιστεύω ότι θα επιτευχθούν και οι ομαδικοί αλλά και οι προσωπικοί στόχοι".

 

Πιστεύεις με την εμπειρία που διαθέτεις από τα γήπεδα της Super League, θα βοηθήσεις σε μεγαλύτερο βαθμό την ομάδα;

"Θεωρώ ότι η παρουσία μου στην Superleague μου έδωσε την δυνατότητα να συνεργαστώ με άτομα που έχουν παραστάσεις από το ποδόσφαιρο αλλά και να βελτιωθώ όσον αφορά τον Παναρκαδικό. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω στο έπακρον την ομάδα με τις επιδόσεις μου στο γήπεδο. Αν και πιστεύω ότι η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίχτες παρά το νεαρό της ηλικίας τους και θεωρώ ότι εάν ο ένας βοηθήσει τον άλλον η ομάδα θα κάνει πάρα πολύ καλά πράγματα".

Τα προβλήματα που προκύπτουν για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική, σας επηρεάζουν εσάς ως παίκτες;

"Στην Ελλάδα πλέον έχουμε φτάσει να έχουν τέτοιου είδους προβλήματα ακόμα και ομάδες Α’ Εθνικής αλλά εμάς τους παίχτες η δουλειά μας βρίσκεται εντός των τεσσάρων γραμμών. Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν την διοίκηση που θεωρώ εν τέλει ότι θα βρεθεί η σωστή λύση γιατί όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα θέλουν το καλό του Παναρκαδικού".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων