ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μόνο με θαύμα ο Παναρκαδικός στο επόμενο πρωτάθλημα

Η απόφαση αυτή τη στιγμή είναι να μην κατέβει ο Παναρκαδικός στο νέο πρωτάθλημα και την Πέμπτη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (5/9, 19.30) θα παρθεί η οριστική απόφαση, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν ένα θαύμα!

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Την Τετάρτη (4/9) συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού με σκοπό να αποφασιστεί το αν η ομάδα θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει αποφασιστεί είναι η ομάδα να μην κατέβει. 

Ωστόσο, την Πέμπτη (5/9, 19.30) σε νέο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα παρθεί η τελική απόφαση.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σκοπό να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να βρεθεί λύση αλλά δεν υπάρχει και χρόνος. 

Οι διοικούντες την ομάδα έχουν καλέσει όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά στη Συνεδρίαση της Τετάρτης (4/9) δεν παραβρέθηκε κανείς. 

Τα πολλά ταξίδια και όλα τα οικονομικά στοιχεία που έχουν τεθεί επί τάπητος οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το μπάτζετ που έχει οριστεί θα ξεπεραστεί κατά πολύ. 

Πάντως, μέχρι την τελευταία στιγμή ζητείται ένα θαύμα, με την ΕΠΟ φυσικά να έχει ευθύνες η οποία δεν άλλαξε στάση παρά τις ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Τσαγγούρη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων