ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλική ήττα του Παναρκαδικού από τον Φωστήρα

Φιλική ήττα από τον Φωστήρα, γνώρισε ο Παναρκαδικός το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό του, με σκορ 1-0 σ' ένα ματς που διεξήχθει κάτω από υπερβολική ζέστη.

 


Το ματς ξεκίνησε νευρικά για τις δύο ομάδες οι οποίες ήταν επηρεασμένες από την υπερβολική ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο.


Η πρώτη "στιγμή" άνηκε στον Παναρκαδικό με τον Δημήτρη Γιουκούδη να πραγματοποιεί ένα μακρινό σουτ το οποίο μπλόκαρε στο σώμα του αμυντικού του Φωστήρα, Ασημάκη.


Τέσσερα λεπτά μετά, ο Καπετανάκης έπιασε μια όμορφη κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου.


Στην πρώτη μεγάλη τους στιγμή στο ματς, οι φιλοξενούμενοι του Φωστήρα, βρήκαν το γκολ που τελικά αρκούσε για να πάρουν τη νίκη στην αναμέτρηση.


Σάμιος και Μπερνιδάκης συνδυάστηκαν όμορφα στο 20ο λεπτό, με τον τελευταίο να βρίσκεται απέναντι από τον Ζαχάρη, τον οποίο και νίκησε.


Οι πράσινοι αντέδρασαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο μετά 1-0 και σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία με τον Καπετανάκη, έπειτα από σέντρα του Μπινιώρη να ισοφαρίσουν.


Ο παίκτης του Παναρκαδικού εξαιρετικά μια κεφαλιά που πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ο Φωστήρας, ένιωσε την απειλή και προσπάθησε να ξανακερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ηλιάδη.


Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μπερνιδάκης, έγινε δημιουργός και κάνοντας μια βαθιά μπαλιά μπέρδεψε τους Ζαχαρή και Νάνο με αποτέλεσμα ο Ηλιάδης να μπει στη φάση και από πλάγια θέση να σημαδεύει το δοκάρι σε ανυπεράσπιστη εστία.


Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα λόγω της υπερβολικής ζέστης αλλά και των πάρα πολλών αλλαγών με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις από μία σημαντική ευκαιρία.


Οι γηπεδούχοι απέιλησαν με τον Γιουκούδη να πιάνει κεφαλιά έπειτα από πανέμορφη σέντρα του Μπινιώρη και τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει με υπερένταση ενώ για τον Φωστήρα ο Μπερνιδάκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε δυνατό σουτ στο οποίο είχε απάντηση ο Ντουντούμης.


Φωστήρας: Αθανασόπουλος, Αλεξίου, Ασημάκης, Αργκιλέσι, Ηλιάδης, Καλιμούκος, Κόλλιας, Κουτσούμπας, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Μπέρτσος, Μπερνιαδάκης


Παναρκαδικός: Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Νάνος, Καπετανάκης, Τσιώλης, Τρέσα, Γιουκούδης, Στρέμπας, Αντωνόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων