ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θανάσης Στάικος: "Υπάρχει διάθεση και φιλοδοξία"

Την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έχει γίνει έως τώρα στην προετοιμασία του Παναρκαδικού εξέφρασε με δηλώσεις του στο a-s ο προπονητής της ομάδας Θανασης Στάικος.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: "Βρισκόμαστε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας της προετοιμασίας και από εδώ και πέρα θα ανεβάσουμε την ένταση καθώς θα περάσουμε στο ειδικό μέρος και θα αρχίσουν και οι φιλικοί αγώνες. Μπορώ να πω πως σε ένα μεγάλο μέρος είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Υπάρχει διάθεση, υπάρχει όρεξη.

Έχουμε αρκετά νέα σε ηλικία παιδιά που έχουν φιλοδοξία και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οι προσπάθειές τους είναι καθημερινά έντονες."

Όσον αφορά στο ρόστερ της ομάδας, ο τεχνικός του Παναρκαδικού πρόσθεσε:

"Μας λείπουν κάποια πράγματα στο ρόστερ μας και ελπίζω μέχρι το τέλος Αυγούστου να έχουμε δύο ή τρεις προσθήκες  για να μπορούμε να μιλάμε για ένα δυνατό Παναρκαδικό. Αυτό δε σημαίνει ότι τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα δεν έχουν ικανότητες, οι αγώνες που ακολουθούν θα μας δείξουν που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα."

Ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα φιλικών της ομάδας:

"Έχουμε κλείσει κάποια φιλικά, με την Κ19 του Αστέρα, το Φωστήρα, το Ναύπλιο 2017, τον Ερμή Κιβερίου και τον Εθνικό στο γήπεδό μας. Μας μένει ακόμα μια ημερομηνία να κλείσουμε ένα φιλικό , το οποίο πιθανότατα θα είναι εκτός έδρας για να μπορέσουμε να δούμε και την ομάδα εκτός Τρίπολης.

Τα περισσότερα φιλικά είναι της κατηγορίας μας. Ήθελα δυνατά φιλικά και αυτό είναι το πρέπον κατά τη γνώμη μου γιατί το να παίζαμε εύκολα φιλικά και να φαίνονται όλα ωραία θα ήταν ανησυχητικό και θα μας αποπροσανατόλιζε."

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων