ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κωστόπουλος: "Να είναι ανταγωνιστικός ο Παναρκαδικός" (VIDEO)

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα του a-s για τη νέα χρονιά της ομάδας αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης για να στηρίξει το "τριφύλλι".

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

"Σίγουρα οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες. Με το που τελείωσε η περυσινή χρονιά βάλαμε ένα πλάνο προκειμένου να το θέσουμε σε εφαρμογή και να οργανώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Σήμερα είναι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Το ρόστερ φυσικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας αλλά και τις επόμενες ημέρες. Με τους προπονητές μας, τον Θανάση Στάικο το τεχνικό τιμ, τον Πάνο Παναγούλια και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Λυμπερόπουλο.

Γίνεται μια υγιής και μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Παναρκαδικού, ώστε να φτιαχτεί όσο γίνεται μια καλύτερη ομάδα η οποία να είναι ανταγωνιστική και να μην έχει στόχο την παραμονή. Θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θέλω να απευθύνω και ένα κάλεσμα στον κόσμο της Τρίπολης. Να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Να έχουν υγεία τα παιδιά και διάθεση η οποία θα φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηδη εχουν τεθεί και στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Θέλουμε έμπρακτα ο κόσμος της Τρίπολης να μας στηρίξει. Κύριος στόχος του φετινού Παναρκαδικού είναι να δίνει το κίνητρο σε κάθε Τριπολιτσιώτη να έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία με το ποδόσφαιρο που θα παίζει να αποτελέσει έναν πόλο έλξης ώστε ο κόσμος να έρθει και να ευχαριστιέται το θέαμα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων