ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "Θα ενισχυθεί το ρόστερ του Παναρκαδικού" (VIDEO)

Ο προπονητής του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, τους στόχους αλλά για και τις μεταγραφικές εξελίξεις

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

 

"Σήμερα είναι η πρώτη μας προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Παναρκαδικός από αυτά που έχω συλλέξει και μάθει, τέτοια εποχή την περυσινή χρονιά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Φέτος έχουν γίνει κάποια βήματα. Προσπαθούμε να στελεχώσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα για να δουλέψουμε μαζί με τα παιδιά. Πάντα υπάρχει δυσκολία στην αρχή. Ομως υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορούμε φέτος να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Δυστυχώς «χάσαμε» κάποιους ποδοσφαιριστές από την περυσινή σεζόν. Γίνονται προσπάθειες για να αντικαταστήσουμε αυτά τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ακόμα ενίσχυση στο ρόστερ.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κάτι ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να έχουμε περισσότερα παιδιά που θα αποτελούν το βασικό κορμό. Δίνω πολύ μεγάλο βάρος στο θέμα δουλειάς. Τώρα έχουν αλλάξει και τα πράγματα. Περνάς από θέματα τακτικής, ομοιογένειας. Δεν είναι μόνο θέμα φυσικής κατάστασης. Οπότε χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Οσο πιο μεγάλο ποσοστό από το ρόστερ που θα έχει η ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναρκαδικού έχουν την όρεξη και τη διάθεση να στελεχώσουμε στο έπακρο την ομάδα. Πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί.

 

Στόχος ήταν με το που τελείωσε το περυσινό πρωτάθλημα και ανανέωσα και εγώ με την ομάδα να παραμείνει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών από την περυσινή ομάδα. Το καταφέραμε κατά 60%. Θα ήθελα το 80% να παραμείνει αλλά γίνονται αυτά. Εχουν παραμείνει παιδιά και αυτό είναι σημαντικό για τους νέους ποδοσφαιριστές, καθώς θα τους βάλουν στο κλίμα της ομάδας. Μπορούμε να πατήσουμε σε αυτόν τον κορμό. Επιστρέφουν και κάποια παιδιά από τραυματισμούς που αν όλα κυλήσουν ομαλά θα μας δώσουν λύσεις. Το ότι χρειαζόμαστε κάποια παιδιά δεν λέει κάτι γιατί πολλές φορές μπορούν να αναδειχθούν παιδιά, που ίσως πέρυσι να μην τα είδε κανείς. Και φέτος αυτό να αλλάξει. Είμαι χαρούμενος επίσης και για τα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα, καθώς «χτυπούν» την πόρτα από ομάδες της SuperLeague 2 και της FootballLeague. Ή κάποιοι άλλοι διπλασίασαν τις αποδοχές τους. Αυτό σημαίνει ότι και αξία είχαν αυτά τα παιδιά και ότι καλό έγινε εδώ στον Παναρκαδικό. Το ίδιο θα κάνουμε και με τα άλλα παιδιά φέτος".

 

Για τους νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού:

 

"Ο νέος κανονισμός μας θέτει ότι υποχρεωτικά σε ένα ολόκληρο ματς θα πρέπει να υπάρχει στην 11αδα ένας ποδοσφαιριστής γεννημένος το 2000 και κάτω. Οπότε έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ σε αυτές τις ηλικίες. Κάποια παιδιά θα αξιολογηθούν τις πρώτες ημέρες. Να δούμε κάποια στοιχεία και νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε κάποιες ανακοινώσεις γιατί έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και δεν έχουν προλάβει οι διοικούντες να τις ανακοινώσουν".

 

Για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

 

"Η ομάδα θέλει 4-5 παίκτες, με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις. Οι θέσεις που χρειάζονται είναι οι εξής: Ενας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός ή ένας μέσος. Ενας ακραίος επιθετικός και ένας επιθετικός. Οι θέσεις που προέχουν είναι του τερματοφύλακα, του ακραίου επιθετικού και του φορ. Κατά την προετοιμασία της ομάδας θα δούμε αν θα χρειαστεί κάποια προσθαφαίρεση".

 

Για τους στόχους της ομάδας:

 

"Θα είμαι ξεκάθαρος. Οτι η ομάδα θα ήθελε ένα πλασάρισμα στην πρώτη 5αδα. Αυτό θα ήταν ιδανικό. Ομως για να είμαστε ρεαλιστές. Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της. Λείπουν βασικά σημεία. Οπότε προς τέλη Αυγούστου θα ορίσουμε ένα στόχο. Ετσι όπως είναι τα πράγματα θα έλεγα ότι πάμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Μία γρήγορη παραμονή. Τέλη του μήνα όμως θα μπορούμε να οριοθετήσουμε έναν πιο συγκεκριμένο στόχο για να είμαστε ξεκάθαροι".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων