ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Από Δευτέρα στα... βάσανα ο Παναρκαδικός

Λίγα 24ώρα απέμειναν στους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2019-20.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Συγκεκριμένα, ένα Σαββατοκύριακο, καθώς τη Δευτέρα (29/07) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση των πράσινων ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το απόγευμα της Δευτέρας (17:00) o Θανάσης Στάικος, οι νέοι του συνεργάτες και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας. 

Βέβαια, το ρόστερ του Παναρκαδικού δεν έχει κλείσει, καθώς πέρα από τις ανανεώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, υπάρχουν ακόμα συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και πέρυσι στην ομάδα. 

Επιπλέον, αναμένονται περαιτέρω μεταγραφές πέρα από τους δύο παίκτες που ανακοινώθηκαν, κι έτσι το Σαββατοκύριακο δεν είναι απίθανο να έχουμε νέες ανακοινώσεις...

Όπως και να 'χει, τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί και η κάμερα του a-s θα βρίσκεται εκεί για να σας δώσει όλο το ρεπορτάζ!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων