ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Πεντακάθαρο ΑΦΜ, κοντά σε ανακοινώσεις!

Το απόγευμα της Δευτέρας (22/07) στα γραφεία της ομάδας, έλαβε χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Σ' αυτή συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα, που αφορούσαν την περσινή σεζόν αλλά και το αγωνιστικό έτος 2019-20 το οποίο θα βρει την ομάδα ξανά στη Γ' Εθνική.

Ο Πρόεδρος των πράσινων, Βασίλης Κωστόπουλος, ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει πεντακάθαρο ΑΦΜ και δεν χρωστάει πουθενά χρήματα, ενώ ακόμα και μια οφειλή που είχε δημιουργηθεί πολλά χρόνια πριν από προηγούμενη Διοίκηση έχει μειωθεί, ρυθμιστεί και εξοφλείται κάθε μήνα.

Επιπλέον, όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και συνολικά η ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19 κερδοφόρα ενώ σε καμία περίπτωση οι πράσινοι δεν ξεκινούν την εφετινή χρονιά όπως πέρυσι.

Μάλιστα, το μπάτζετ θα είναι ελαφρώς αυξημένο καθώς οι άνθρωποι της ομάδας με έναν ορθολογικό προγραμματισμό κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που αξίζει να βρίσκεται στη Γ' Εθνική και το κάνει βγάζοντας υγεία!

Σ' αυτό βοήθησαν και οι φίλοι της ομάδας τους οποίους το Δ.Σ του Παναρκαδικού ευχαρίστησε για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Ακόμα, αναφορά έγινε στον Δήμο και την Περιφέρεια που ανταποκρίθηκαν στις συζητήσεις με τον Παναρκαδικό κατά την περσινή σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να επαναληφθούν και φέτος.

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο τη σεζόν 2018-19, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού, ευχαρίστησε τον Αντώνη Μαυρέα για την προσφορά του στην ομάδα ενώ εκθείασε τη δουλειά του Θανάση Στάικου που άφησε το στίγμα του στην ομάδα.

Οσoν αφορά τώρα το ρόστερ της χρονιά που θα ξεκινήσει στις 29/07,  πέρα από τις ανανεώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να ανανεωθεί η συνεργασία και μάλιστα, 3 ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν εκ νέου με την ομάδα.

Ο στόχος του Παναρκαδικού είναι το ρόστερ να φτάνει τα 22 άτομα κι έτσι αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο ζήτημα των μεταγραφών που θα αφορούν έμπειρους παίκτες από Γ' Εθνική αλλά και ταλαντούχους νέους.

Η Διοίκηση του Τριφυλλιού, ευχαρίστησε τους κ. Σαββάκη και Κουμπούνη για την προσφορά τους στην ομάδα πέρυσι ενώ αποκάλυψε πως η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και ως εκ τούτου αναμένονται αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Θανάση Στάικου!

Σχετικά με το ζήτημα του καταρτισμού των ομίλων τώρα, άπαντες εξέφρασαν την άποψη ότι αυτός πρέπει να διεξαχθεί με αποκλειστικά γεωγραφικά κριτήρια.

Για το τέλος, υπήρξε αναφορά στα εισιτήρια διαρκείας του Παναρκαδικού που έχουν τυπωθεί και είναι έτοιμα προς πώληση με την τιμή να είναι στα 50 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων