ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προς Διαβολίτσι ο Καλογερόπουλος

Στον Α.Ο Διαβολιτσίου θα αγωνιστεί πιθανότατα την ερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Καλογερόπουλος που αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα του Παναρκαδικού για τη σεζόν 2018-19.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Μεσσηνιακή ομάδα. 

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι τον περασμένο Ιανουάριο είχαν αποκτήσει τον Φαμπιόν Μύρτα που είναι τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, για τον οποίο ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς Παναρκαδικού.

Δεδομένα, θα αποκτηθεί τερματοφύλακας ενώ μέσα στην εβδομάδα στον Παναρκαδικό θα διεξαχθεί και γενική συνέλευση η οποία θα σημάνει και τυπικά το ξεκίνημα του χτισίματος της ομάδας της σεζόν 2019-20!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων