ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χρήστος Νάνος: Η επιστροφή!

Μια από τις ανανεώσεις με τις οποίες ξεκίνησε τον σχεδιασμό του για τη σεζόν 2019-20 ο Παναρκαδικός ήταν αυτή του Χρήστου Νάνου, ενός ποδοσφαιριστή που έλειψε από την ομάδα την περσινή σεζόν και που επιστρέφει για τα καλά!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αύγουστος 2018. Ο Παναρκαδικός αντιμετωπίζει την Ένωση Λέρνας σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει Γ' Εθνικής. 

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης o Nάνος βρέθηκε στο έδαφος και κρατούσε το γόνατο του. Ο τραυματισμός φάνηκε να είναι σοβαρός από την πρώτη στιγμή κι έτσι ήταν.

Από τη μαγνητική διαπιστώθηκε το χειρότερο, ρήξη χιαστού. Οπερ σήμαινε ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα έχανε όλη τη χρονιά.

Η απουσία του ήταν σημαντική για τον Παναρκαδικό καθώς στο πρόσωπο του οι πράσινοι έβλεπαν τον στηλοβάτη της άμυνας τους.

Ο ποδοσφαιριστής χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεκίνησε την μακρά αποθεραπεία του.

Ο Παναρκαδικός κάλυψε το κενό του και κατάφερε να παραμείνει στην Γ' Εθνική στην οποία θα αγωνίζεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, έγιναν κάποιες ανανεώσεις με τον Χρήστο Νάνο να είναι κι αυτός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι τη σεζόν 2019-20.

Στον Παναρκαδικό εκτιμούν τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή κι έτσι ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί του ενώ ρόλο σ' αυτό έπαιξε και η άποψη του Θανάση Στάικου για εκείνον. 

Ο ποδοσφαιριστής από την άλλη έχει επανέλθει πλήρως και είναι έτοιμος να ηγηθεί της πράσινης άμυνας για ακόμα μια χρονιά!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων