ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετσι θα "χτιστεί" ο νέος Παναρκαδικός

Πόσες προσθήκες θα γίνουν; Που έχει δοθεί βάση; Ποιο κομμάτι θέλουν να βελτιώσουν στον Παναρκαδικό ενόψει της νέας σεζόν; Το a-s έχει τις απαντήσεις!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο σχεδιασμός στον Παναρκαδικό έχει ξεκινήσει!

Ο Θανάσης Στάικος θα παραμείνει στην ομάδα κι ο νεαρός προπονητής, από το στούντιο του Arcadia 938 δήλωσε πως "ο Παναρκαδικός θα αποπνέει υγεία και αξιοπρέπεια".

Το a-s προσπαθεί να σκιαγραφήσει το τοπίο σχετικά με το πώς θα γίνει το "χτίσιμο" για τη νέα σεζόν.

Κατ' αρχάς πρέπει να τονίσουμε πως ο στόχος της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον περσινό κορμό. Από τους 22 παίκτες, επιθυμία είναι να παραμείνουν 14 με 15 παίκτες και από εκεί και πέρα όσοι δεν καταφέρουν να διατηρηθούν στο ρόστερ να αντικατασταθούν με ισάξιες λύσεις. 

Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθούν 3-4 ντόπια παιδιά, ενώ θα γίνουν 5-6 προσθήκες από ταλαντούχους και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. 

Ενα ζήτημα που επίσης είναι πολύ σοβαρό και κοιτάζουν να λύσουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι το γηπεδικό. Αυτό το θέμα απασχολεί πολλές ομάδες αλλά ο Παναρκαδικός πρέπει να έχει το δικό του χώρο - ειδικά το χειμώνα, που όλοι ξέρουμε πόσο βαρύς είναι στην Τρίπολη. 

Σημαντικό, δε, είναι να υπάρχει φέτος κι ένας φυσικοθεραπευτής την ώρα των προπονήσεων και λογικά θα γίνει κίνηση και προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε το τεχνικό τιμ να πλαισιωθεί και σ' αυτήν τη θέση.

Φέτος, η ομάδα θα είναι πιο οργανωμένη. Το βάρος έχει πέσει σ' αυτό το κομμάτι και σε συνδυασμό με τις σωστές επιλογές στο ρόστερ, τότε η ομάδα θα πάει για την 5άδα. Στόχος δύσκολος αλλά με όσα είδαμε μετά την έλευση του Στάικου στην ομάδα, δεν φαίνεται να είναι ακατόρθωτος. Η αναδιάρθρωση εξάλλου έχει κάνει πολλές ομάδες να... ψάχνονται. Ο Παναρκαδικός, βαδίζοντας στο δρόμο που έστρωσε πέρυσι ξέρει που θέλει να πάει και κυρίως το πώς!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων