ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "O Παναρκαδικός θα αποπνέει υγεία και αξιοπρέπεια"

Ο Παναρκαδικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Θανάση Στάικο, και ο προπονητής της ιστορικής ομάδας φιλοξενήθηκε στο studio του Radio Arcadia 93.8 και την εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" (καθημερινά 2-3).

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο προπονητής με τον οποίο ο Παναρκαδικός πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στο περσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναρκαδικού και η συνεργασία των 2 πλευρών επεκτάθηκε.

Στη συζήτηση με τον Χρήστο Καρνέζη ο Θανάσης Στάικος παραδέχθηκε ότι ήταν "εύκολη" η απόφαση και για τον ίδιο και για την ομάδα η ανανέωση της συνεργασίας.

Σε πρώτο πλάνο, είναι το να οργανωθεί η ομάδα του Παναρκαδικού ενώ ανέφερε πως ο ίδιος έχει παραδώσει στην διοίκηση της ομάδας τις πρώτες σκέψεις του για το τριφύλλι της σεζόν 2019-2020!

Ο κόουτς του Παναρκαδικού έκλεισε τη συνέντευξη με μια δέσμευση προς τους φίλους της ομάδας λέγοντας πως ο Παναρκαδικός θα είναι μια ομάδα που θα προσφέρει θέαμα ενώ θα παίζει πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που θα έχει υγεία και αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων