ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαγική βραδιά στο Καλλιστώ με Ορφανίδη

Στο Καλλιστώ βρέθηκε ο εμβληματικός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναρκαδικού Γιώργος Ορφανίδης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 Ο σπουδαίος άσος της δεκαετίας του 80 φιλοξενήθηκε από τον Γιώργο Παπαναστασίου, εκ των ιδιοκτητών του Καλλιστώ, ο οποίος περιγράφοντας αυτή τη συνάντηση τη χαρακτήρισε ως «ένα μεγάλο όνειρο του».

Ο Παπαναστασίου, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία για πολλά χρόνια σε ομάδες της Αρκαδίας έμοιαζε βέβαιος πως αν ο Ορφανίδης έπαιζε ποδόσφαιρο στην εποχή μας, θα φορούσε τη φανέλα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας. 

Ο Γιάννης Τσιριμπής, επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και εκ των ιδιοκτητών του Καλλιστώ, θυμήθηκε φιλικούς αγώνες του Ηρακλή στην Αυστραλία πριν από 35 χρόνια, όταν ο Ορφανίδης και ο Χατζηπαναγής είχαν αποθεωθεί από τους ομογενείς φιλάθλους!

Παρόντες και οι Καλοπίσης (σπουδαίο δεκάρι του Παναρκαδικού), Κουμπούνης (τερματοφύλακας που άφησε εποχή στους πράσινους), Κανελλόπουλος, Λαλουδάκης, οι οποίοι θυμήθηκαν ιστορίες με πρωταγωνιστή το Γιώργο Ορφανίδη στον Παναρκαδικό. 

Στο τραπέζι παρευρέθηκαν άνθρωποι της τωρινής διοίκησης του «τριφυλλιού», αλλά και φίλοι ή θαυμαστές του σπουδαίου παλαίμαχου άσου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων