ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η μεταμόρφωση του Παναρκαδικού

Ο Θανάσης Στάικος ανέλαβε να κάτσει στο τιμόνι του Παναρκαδικού στα μέσα της σεζόν της Γ’ Εθνικής. Τι αποτελέσματα πήρε από τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο των πράσινων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

 

Ο 39χρονος τεχνικός κατεύθυνε τον Παναρκαδικό σε έντεκα παιχνίδια. Κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει την ομάδα και να της δώσει μέταλλο νικητή.

 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως υπό τις οδηγίες του Θανάση Στάικου, το τριφύλλι γνώρισε την ήττα σε μόλις δύο παιχνίδια. Κόντρα στην Πελλάνα και τον Ασπρόπυργο. Η πρώτη τερμάτισε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η δεύτερη ομάδα πήρε την άνοδο για την Β’ Εθνική.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος έπαιζαν πιο απελευθερωμένα και με περισσότερη όρεξη και πάθος για να κατακτήσουν νίκες.

 

Μάλιστα, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου, ο Παναρκαδικός επικράτησε με το εμφατικό σκορ 5-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

 

Οι πράσινοι στα έντεκα παιχνίδια που έδωσαν με τον Θανάση Στάικο στον πάγκο, πήραν πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ είχαν μόνο δύο αρνητικά αποτελέσματα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων