ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γεωργόπουλος στο a-s: "Αυτό είναι το πιο σημαντικό μου γκολ"

Μιλώντας στο a-s, ο Μάριος Γεωργόπουλος στέκεται στο πιο σημαντικό του γκολ μέσα στη σεζόν, το γεγονός ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του για την παραμονή, ενώ τονίζει πως δεν περίμενε να βγει πρώτος σκόρερ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

O Mάριος Γεωργόπουλος είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού για τη σεζόν που τελείωσε. 

Σε 26 ματς (21 ως βασικός) μέτρησε 10 γκολ συμβάλλοντας τα μέγιστα για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Μιλώντας στο a-s θυμάται το πιο σημαντικό του τέρμα, τί άλλαξε ο Στάικος με την έλευσή του και το μήνυμά του στον κόσμο.

Πως είναι να είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας; Περίμενες κάτι τέτοιο;

Σίγουρα, είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα καθώς νιώθω πως έχω συμβάλει στα μέγιστα στον πρωταρχικό στόχο της ομάδας που ήταν η παραμονή, με την έλευση μου στον Παναρκαδικό δεν το περίμενα αλλά παιχνίδι με παιχνίδι διαμόρφωνα χαρακτήρα,ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και περίπου στην μέση του πρωταθλήματος ένιωσα πως μπορούσα να πετύχω αρκετά τέρματα.

Το πιο σημαντικό σου γκολ μέσα στη σεζόν και πιο για την ομάδα γενικά 

Για μένα το πιο σημαντικό γκολ μου είναι αυτό που είναι και το πιο σημαντικό για την ομάδα και δεν είναι άλλο από το τελευταίο εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου, όπου τότε η ομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

Η στιγμή που είπες ότι ίσως χαθεί η σωτηρία υπήρξε;

Σε καμία στιγμή της χρονιάς δεν πίστεψα πως χάθηκε η σωτηρία, καθώς πίστευα στις δυνατότητες της ομάδας και έπειτα από ορισμένες ήττες ή δύσκολες στιγμές, ήξερα πως θα ανακάμψουμε και θα πετύχουμε το στόχο μας.

Τι άλλαξε ο Στάικος με την έλευση του;

Με την έλευση του κ. Στάικου επιτεύχθηκε η συνοχή και ένα διαφορετικό κλίμα στην ομάδα, πιο οικείο. Γεγονός που έφερε καλύτερη επικοινωνία μεταξύ παικτών - προπονητή. Προσωπικά με πίστεψε αρκετά και με βοήθησε να εξελιχτώ. 

Να περιμένει ο κόσμος κι άλλα γκολ σου με τη φανέλα του Παναρκαδικού;

Όλη η ομάδα, συμπαίκτες και η διοίκηση μου έδειξαν τεράστια εμπιστοσύνη καθ’ όλη την διάρκεια της χρόνιας και δεν μπορώ παρά να τους ευχαριστήσω θερμά, εγώ νιώθω πολύ όμορφα εδώ θα δουλέψω αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έτσι ώστε να πετύχω και αλλά τέρματα στην επόμενη χρόνια και να ικανοποιήσω την ομάδα και τον κόσμο. 

Θα ήθελες να πανηγυρίσεις άνοδο με την ομάδα; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; 

Η ομάδα κάθε χρόνο θέτει έναν στόχο. Εάν κάποια στιγμή δοθεί η οδηγία και υπάρξει διάθεση πρωταθλητισμού, θα υπάρξει ενθουσιασμός. Θεωρώ πως η άνοδος για τον Παναρκαδικό είναι ένα όνειρο που κάποια στιγμή θα χαιρόμουν πολύ ένα πανηγύριζα. Και χωρίς εμένα θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για την πόλη. 

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Υπήρξε γενικότερα μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και είμαι ευγνώμον. Γι' αυτό το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο "ευχαριστώ' και ελπίζω να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της ιστορικής αυτής ομάδας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων