ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας"

Ο Γιάννης Τσιώλης μίλησε στο a-για τη φετινή χρονιά του στον Παναρκαδικό, την πορεία της ομάδας, τον προπονητή του κ. Στάικο αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας.

 

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Για τη φετινή σεζόν: "Σίγουρα η φετινή χρονιά αποτελεί μια ιδιαίτερη χρόνια για την ομάδα. Στην αρχή υπήρξαν πολλές δυσκολίες σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Παρόλα αυτά όλοι στην ομάδα, παίκτες, προπονητές και διοίκηση μείναμε πιστοί στο στόχο μας και τον οποίο τελικά εκπληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία".

Φάνηκε και εκτός γηπέδων πως ο Παναρκαδικός είναι μια οικογένεια. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς τους ποδοσφαιριστές να αισθάνεστε ότι όλοι παίζουν για όλους;

"Κατά την άποψή μου αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας. Ολα τα παιδιά μεταξύ μας παρ’ όλο τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς παραμείναμε μια οικογένεια και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο που όλοι παίζαμε για το καλό της ομάδας και οχι για το προσωπικό μας καλό".

Πόσο ρόλο έπαιξε η έλευση του κ.Στάικου στα μέσα της χρονιάς; Σας βοήθησε όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι;

"Σίγουρα η έλευση του κυρίου Στάικου άλλαξε πολλά στην ομάδα. Το σημαντικότερο που κατάφερε ήταν να τονώσει τον εγωισμό του κάθε παίκτη ξεχωριστά και με την δουλειά στις προπονήσεις να μας δείξει πως η ομάδα δεν είναι για την θέση που βρισκόμασταν την ημέρα που ήρθε. Αυτά σε συνδυασμό με την ηρεμία που περνούσε στην ομάδα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας μας προς το καλύτερο".

Είσαι δύο χρόνια στην ομάδα και φέτος είχες μια γεμάτη σεζόν. Πως είναι τα πράγματα για σένα στον Παναρκαδικό;

"Είναι δύο χρόνια που μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερα για εμένα. Η πρώτη χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς θα την ήθελα. Όμως αυτή η χρονιά και σε συλλογικό και σε ατομικό επίπεδο είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία κάτι που είναι καλό και για την πόλη της Τρίπολης αλλά και για το ίδιο το σωματείο το οποίο έχει μεγάλη ιστορία".

Σε είδαμε φέτος όχι μόνο να δίνεις ασίστ αλλά και να σκοράρεις. Τι σου αρέσει περισσότερο;

"Σίγουρα το να σκοράρεις είναι πάντα είναι ιδιαίτερο συναίσθημα για κάθε ποδοσφαιριστή. Παρ’ όλα αυτά προτιμώ τις ασίστ γιατί είμαι της άποψης ότι μια ασίστ κάνει δύο άτομα χαρούμενα".

Ησουν μία από τις "σημαίες" του φετινού Παναρκαδικού. Σε άγχωνε μερικές αυτό; Το γεγονός πως έπρεπε να βγεις μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις;

"Όχι αντιθέτως θα έλεγα. Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσουν οι προκλήσεις στην ζωή μου και έτσι είδα και την φετινή χρονιά με τον Παναρκαδικό. Σαν μια πρόκληση. Σε καμία στιγμή δεν αγχώθηκα μέσα στην χρονιά, όπως πιστεύω πως και κανένας από τους παίχτες μέχρι την Διοίκηση δεν ένιωσε άγχος γιατί όλοι ήμασταν σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα".

Είσαι ικανοποιημένος από τη φετινή σου απόδοση;

"Είναι αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοση μου φέτος και είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που αυτό συνδυάστηκε με την επίτευξη του στόχου της ομάδας. Πιστεύω πως φέτος κανένα παιδί δεν υστέρησε σε αγωνιστική απόδοση και αυτό έπαιξε το ρόλο του στην έκβαση του πρωταθλήματος".

Ο κόσμος σε αρκετά ματς ήταν κοντά σας και σας στήριξε. Θέλεις να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

"Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για φέτος και για την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και στην βοήθεια που έδωσε από οικονομικής και όχι μόνο άποψης για να καταφέρει η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και για να πετύχει τον στόχο της. Πιστεύω όμως πως θα πρέπει να αγκαλιάσει λίγο περισσότερο και τις δύο ομάδες της Τρίπολης γιατί είναι τιμή για την πόλη να υπάρχει και ο Παναρκαδικός και ο Αστέρας στις μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων