ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Επιτυχημένη προσπάθεια, οικογενειακό κλίμα

Το τέλος σε μια επιτυχημένη σεζόν έδωσαν στον Παναρκαδικό με μια οικογενειακή συνάντηση στο γήπεδο της ομάδας. Παίκτες και Διοίκηση έβαλαν μια άνω τελεία με τις συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν να ξεκινούν πια από το καλοκαίρι.

 

ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Κωστόπουλος, ευχαρίστησε εκ μέρους της Διοίκησης όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού ενώ τόνισε ότι από μεριάς Διοίκησης των "πρασίνων" υπάρχει αναγνώριση στην προσπάθεια και το έργο τους.

Μάλιστα, ενόψει συζητήσεων καλοκαιριού υποστήριξε πως θα γίνει προσπάθεια για να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της εφετινής ομάδας ενώ παράδεχτηκε πως ο στόχος του μεγάλου Παναρκαδικού είναι να πρωταγωνιστεί και αυτός είναι ο σκοπός για τις επόμενες σεζόν έπειτα από την εφετινή μεταβατική χρονιά.

Στη συνέχεια στην κάμερα του a-s μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Θανάσης Στάικος ο οποίος στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που βρήκε στον Παναρκαδικό από την πρώτη κι όλας στιγμή.

Έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Παναρκαδικός στηριζόμενος απόλυτα στον εαυτό του ενώ δεν έκρυψε την θετική διάθεση που υπάρχει και από δικής του πλευράς αλλά και από πλευράς Διοίκησης για επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας.

 

Δείτε τα βίντεο:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων