ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διαφορά ποιότητας και κινήτρου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναρκαδικός από τον Ασπρόπυργο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου της Γ' Εθνικής.

 

 

Στο πέμπτο λεπτό του αγώνα, ο Παναρκαδικός απείλησε για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία. Μετά από ωραία εκτέλεση του Στρέμπα η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Ο Σταύρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, επιχείρησε το σουτ όμως είδε την προσπάθεια του να εξουδετερώνεται από τον Καλογερόπουλο.

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ασπρόπυργος άνοιξε το σκορ. Μετά από φάουλ του Νοτσιόπουλου ο Νικολάου βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Παναρκαδικό να βρίσκεται πίσω στο σκορ, χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα.

Στο 50’ ο Παναρκαδικός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γεωργόπουλος έπιασε ένα γεμάτο σουτ, όμως ο γκολκίπερ του Ασπρόπυργου απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ στο 58’. Ο Ντιατά έβγαλε τη σέντρα, ο Καλογερόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά με αποτέλεσμα ο Δουκάκης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Ασπρόπυργος σφράγισε τη νίκη. Ο Δουκάκης έκανε το κοντρόλ κατέβασε την μπάλα και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0 αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Το 0-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων.

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτα (84’ Τσανής), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης (60’ Τρέσα), Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν. (73’ Λυμπερόπουλος Δ.) Καρβάλιο (87’ Σωτηρόπουλος).

Ασπρόπυργος: Κατσούλης, Νικολάου, Σταγάκης, Παντελίδης, Τσάνης, Βασιλείου, Δουκάκης (87’ Φυλακτός), Σταύρου, Νατσιόπουλος (54’ Τσουκαλάς), Καραλής (71’ Μέντεθ), Ντιατά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων