ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έχασε την ευκαιρία να "καθαρίσει" την παραμονή

Ο Παναρκαδικός κρατούσε την παραμονή του στη Γ' Εθνική μέχρι και το 85' όταν ο Δήμου ισοφάρισε για τον Αμβρυσσέα σε 1-1 το γκολ του Γεωργόπουλου στο 14'. Άλλες δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για τους Αρκάδες.

 

Κρίμα κι άδικο!

Στους 33 βαθμούς έφτασε ο Παναρκαδικός μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Αμβρυσσέα, για την 23η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ετσι, οι Αρκάδες έχασαν την τεράστια ευκαιρία για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους από σήμερα.

Το γκολ του Μάριου Γεωργόπουλου στο 14' δεν ήταν αρκετό για να δώσει αυτούς τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Θανάση Στάικου. Κι αυτό διότι ο Δήμου στο 85' έκανε το 1-1 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. 

Στο 55' ο Στάρις έδιωξε πάνω από τη γραμμή την προσπάθεια του Γεωργόπουλου για το 2-0. Πάλεψαν στο τέλος για τη νίκη οι γηπεδούχοι αλλά δεν μπόρεσαν να "πιουν νερό".

"Χτύπησε" ξανά ο Καλογερόπουλος

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να γίνονται για πρώτη φορά απειλητικοί στο 8', αλλά ο Καλογερόπουλος με διπλή προσπάθεια είπε "όχι" στον Στάρις, που δοκίμασε το πόδι του με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο επόμενο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να αποκρούσει σε κόρνερ την κεφαλιά του Γεωργόπουλου. Ο ίδιος παίκτης όμως στην επόμενη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε εκτέλεσε άψογα με σουτ στην κίνηση, αξιοποιώντας την όμορφη ασίστ του Τσιώλη. Ετσι, με το 9ο φετινό του τέρμα άνοιξε το σκορ.

Μέχρι να βγει το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή του ματς, έλεγξαν το ρυθμό και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ παραμονής.

Τον... πλήγωσε ο Δήμου

To δεύτερο ημίχρονο έδειχνε πως οι γηπεδούχοι ελέγχουν το ματς.

Μάλιστα, στο 55' ο Λυμπερόπουλος από όμορφη ατομική ενέργεια έδωσε στον Γεωργόπουλο, εκείνος έκανε το σουτ αλλά ο Στάρις τού στέρησε το δεύτερο τέρμα του στο ματς και το 2-0, διώχνοντας πάνω στη γραμμή. 

Στη συνέχεια, δεν υπήρχε η μεγάλη φάση και για τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, κατάφεραν στο 85' από εκτέλεση κόρνερ να κάνουν το 1-1 με την κεφαλιά του Δήμου. 

Στις καθυστερήσεις, ο Παναρκαδικός είχε άλλη μία πολύ καλή στιγμή για το 2-1 με τον Στρέσα, όμως, το σουτ του πέρασε εκατοστά άουτ. 

Ετσι, η ομάδα της Τρίπολης... κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ' Εθνική και για την επόμενη σεζόν - κάτι που καλείται να κάνει στα επόμενα ματς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων