ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο"

Στο κορυφαίου επιπέδου σεμινάριο της UEFA, στη Λάρισα, πήρε μέρος ο Θανάσης Στάικος, ο οποίος μίλησε στo a-s για τη χρησιμότητά του!

 

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος, βρίσκεται στα σεμινάρια της Β´ φάσης της σχολής UEFA A' στη Λάρισα και μίλησε στο a-s για την εμπειρία αυτήν, καθώς επίσης και το πώς μπορεί να βοηθηθούν ο προπονητές μέσα από την εν λόγω διαδικασία.

Η δήλωση του Θανάση Στάικου στο a-s:

"Πραγματικά το επίπεδο της σχολής είναι υψηλό και είμαστε όλοι χαρούμενοι για τις γνώσεις που αποκτούμε στην προπονητική. Αυτές οι σχολές της ΕΠΟ είναι που μας μορφώνουν προπονητικά και αποτελούν το καλύτερο εφόδιο για να μπορούμε να ενεργούμε ως προπονητές ποδοσφαίρου με υπευθυνότητα.

Οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ  έχουν το ρόλο να μας μεταδώσουν γνώσεις σε θέματα τεχνικής, τακτικής, φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας με συνεχόμενα μαθήματα θεωρίας και πρακτικής. Επίσης, μεγάλο βάρος δίνεται και σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού , καθοδήγησης και coaching που είναι ιδιαίτερα σημαντικά στην προπονητική διαδικασία. Στην ουσία μέσα από αυτήν την διαδικασία δημιουργούμε προπονητική σκέψη ώστε να βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν σε αγώνες και προπονήσεις .

Όλα αυτά εμείς πρέπει να τα μεταφέρουμε και να τα εφαρμόσουμε στις ομάδες μας για την  βελτίωση των ποδοσφαιριστών με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων