ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος μίλησε για την σπουδαία νίκη που κατάφερε να πάρει η ομάδα κόντρα στον Μανδραϊκό, τονίζοντας παράλληλα πως οι πράσινοι επιδιώκουν με κόπο και ιδρώτα σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικα όλα όσα ανέφερε στην κάμερα του a-s:

 ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Ξέρετε στο ποδόσφαιρο, όταν υπάρχουν παιχνίδια τέτοια τα οποία μπαίνει αυτή η λέξη πρέπει συνήθως πιέζει αυτή την ομάδα που πρέπει να κερδίσει το ματς. Στον αγώνα με τον Μανδραϊκό, ήταν ο Παναρκαδικός αυτή η ομάδα.

Αυτό φάνηκε έντονα στο πρώτο 30λεπτο που ο Μανδραϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, δημιούργησε τρεις-τέσσερις, δεν θα έλεγα κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ήταν σουτ πολύ επικίνδυνα και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Στο τελείωμα του ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε και πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός έδειξε αυτό που μπορεί να αποδώσει ως ομάδα αυτή τη στιγμή και πήραμε μία νίκη πολύ σημαντική.

Οντως πρέπει να δούμε τα στοιχεία αυτά που παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ με ομαδική προσπάθεια κάτι το οποίο και στις προπονήσεις το δουλεύουμε και το θέλουμε κι από την ομάδα μας. Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα θέλουμε να παίζουμε και καλά αλλά ξέρετε όταν είσαι χαμηλά και θέλεις τους βαθμούς αυτό σε πιέζει. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο την απόδοση του και τη νίκη που κάναμε. Να διορθώσουμε κάποια πραγματάκια που πρέπει και εβδομάδα με εβδομάδα πρέπει να τα διορθώνουμε παράλληλα με τον στόχο μας που είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εδώ θέλω να πω ότι όλοι μας και η διοίκηση και εγώ είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά και τώρα σε αυτή τη φάση που βρίσκεται ότι βαθμό παίρνουν, το παίρνουν με ιδρώτα, με κόπο μέσα στο γήπεδο.

Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό αλλά να ξέρετε οι βαθμοί που παίρνει ο Παναρκαδικός, είναι με πολύ ιδρώτα και με πολύ κόπο των παικτών και όχι εύκολα. Πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μανδραϊκό, ο οποίος μπορεί να έδειχνε οτι δεν έχει τίποτα να χάσει, όμως έδειξε ότι είναι ομάδα καλή και νομίζω ότι άδικα βρίσκεται χαμηλά. Θα μπορούσε να είναι πάνω από κάποιες άλλες ομάδες".

Για το αν έπαιξε ρόλο η αναβολή του προηγούμενου παιχνιδιού με το Καταστάρι για τον Παναρκαδικό:

"Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές, τέτοιες αναβολές δημιουργούν προβλήματα στις ομάδες κι αν κρίνουμε από την δική μας ομάδα, παρότι προερχόμασταν από ήττα και θέλαμε γρήγορα ένα ματς, η απόδοση μας ήταν καλή στην ΑΕ Πελλάνας, ίσως και αυτό να έχει παίξει το ρόλο του. Εγώ το έχω αποδώσει περισσότερο στο ότι υπήρχε στην ομάδα μία πίεση για το σημερινό ματς, το οποίο άργησε να το διαχειριστεί η ομάδα μας. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος κι η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έβγαλαν ψυχή και τακτική και νομίζω ότι κέρδισαν δίκαια σε τελική ανάλυση".

Για τον στόχο της παραμονής και τα παράξενα αποτελέσματα άλλων ομάδων:

"Αν τα βάλουμε μαθηματικά, την προηγούμενη εβδομάδα θα σας έλεγα ότι τα μαθηματικά έδειχναν 33-34-35 πόντους. Εγώ όμως δεν τα λαμβάνω υπόψιν μου τα μαθηματικά γιατί βλέπω ότι όντως μπορεί να έρθουν και αποτελέσματα αναπάντεχα και μπορεί η ζώνη να πάει και 37-38. Κανείς δεν το ξέρει. Αυτό βδομάδα με βδομάδα ίσως και να αλλάζει. Εγώ δεν θέλω να ορίσω ακόμα τους βαθμούς που χρειάζονται. Εγώ επικεντρώνομαι ότι πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα που έρχεται στην έδρα μας και επειδή όντως βλέπουμε παράξενα αποτελέσματα, θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας εδώ. Στην ομάδα μας, στο γήπεδο μας, να κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει και στο τέλος θα δούμε τι κάναμε".

Για τον τραυματισμό του Νίκου Λυμπερόπουλου:

 

"Οι πρώτες εκτιμήσεις στα γρήγορα ίσως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά επειδή είναι και Σάββατο το επόμενο ματς, ακόμα και μία ημέρα είναι σημαντική, θα το δούμε την επόμενη μέρα που θα το ξέρουμε καλύτερα".  

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων