ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Καθάρισε" στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός!

Ο Παναρκαδικός κατάφερε να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, καθώς επικράτησε του Μανδραϊκού με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο οι "πράσινοι" με το γκολ του Γεωργόπουλου και του Τρέσα κατέκτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την 21η αγωνιστική.

 

AΣΤΕΡΑΣ Παναιτωλικός

 

 

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο λεπτό ο Ναούμ βρήκε το χώρο και έκανε το σουτ. Η προσπάθεια του ωστόσο κατέληξε άουτ.

Ο Μανδραϊκός μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 7’ ο Μπόρι έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καλογερόπουλου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναρκαδικό ήταν στο 17’. Ο Καρβάλιο εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής με τον Μποζονέλο, να μπλοκάρει την μπάλα με διπλή προσπάθεια. Στο 22’ ο Καρβάλιο έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, όμως ο πορτιέρε του Μανδραϊκού δεν ανησύχησε.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση. Ο Μπόρι με το αριστερό του πόδι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχστα άουτ.

Στο 33’ ο Μανδραϊκός έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Πετσίτης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Καλογερόπουλο να λέει "όχι" στο σουτ του και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναρκαδικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 56’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους πράσινους να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπινιώρης εκτέλεσε το φάουλ, ο Καρβάλιο έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μποζονέλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παναρκαδικός έφτασε κοντά στο 1-0. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βγήκε μόνος του με τον γκολκίπερ του Μανδραϊκού, με το πλασέ του όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Τελικά το σκορ κατάφερε να ανοίξει το "τριφύλλι" στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τσιώλης μετά από ωραία ατομική ενέργεια έβγαλε για τον Γεωργόπουλο κι αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για το 1-0.

Μετά το πρώτο γκολ, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Παναρκαδικό. Στο 75’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του στην αναμέτρηση. Ο Τσιώλης έδωσε στον Καναβέτα, αυτός έστρωσε στον Τρέσα και με δυνατό πλασέ πέτυχε το 2-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Παναρκαδικό να παίρνει μία νίκη που θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σκόρερ: Γεωργόπουλος (69'), Τρέσα (75')

Δοκάρι: Καρβάλιο (56')

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινιώρης, Στρέμπας (57’ Τρέσα), Γκατιάγκα, Γιαλαμίδης, Τσιώλης, Σβίγγος, Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (74’ Δ. Λυμπερόπουλος), Καρβάλιο.

Μανδραϊκός: Μποζονέλος, Κατσικιάς, Τσακίρης, Μαυρίδης, Σρατάκης, Μπούσης, Βασιλειάδης, Κων/δης (77’ Καλαματιανός), Πετσίτης (58’ Ντουντούγια), Ναούμ, Μπόρι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων