ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πλήρωσε την αστοχία του στη Σπάρτη ο Παναρκαδικός

Αν και ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης για 70' περίπου λεπτά ο Παναρκαδικός γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ένωση Πελλάνας χάρη σε ένα γκολ του Σικαλόπουλου στο 14ο λεπτό της συνάντησης.

 

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αρκετά νευρικά ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες με το γκολ του Σικαλόπουλου στο 14' να είναι και η πρώτη φάση στο ματς. 

Ο έμπειρος επιθετικός της Πελλάνας μ' ένα σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Καλογερόπουλο έθεσε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του.

Μετά το 1-0 ο Παναρκαδικός έβγαλε αντίδραση και ήταν κυρίαρχος στο ματς κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι ουδέποτε απειλήθηκε από τους Λάκωνες.

Στο 20' ο Γεωργόπουλος έπιασε ένα σουτ που απείλησε τον Κραβαρίτη αφού η μπάλα κόντραρε και σε πλάτη αμυνόμενου. 

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Παναρκαδικό να έχει την πρωτοβουλία χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την Πελλάνα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Στάικου μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και απείλησε πολλάκις την εστία του Κραβαρίτη.

Στο 52΄ο Γεωργόπουλος απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ευνοϊκή θέση σε μια φάση όπου οι παίκτες του Παναρκαδικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Στο 65' ο Καρβάλιο άγγιξε το γκολ όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Καναβέτας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά με τον Γεωργόπουλο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 70' Στρέμπας και Γεωργόπουλος συνεργάστηκαν έξοχα όμως και πάλι ήταν κακό το τελείωμα του επιθετικού του Παναρκαδικού.

Στο 80' ο Παναρκαδικός κέρδισε φάουλ ένα μέτρο έξω από την γραμμή της περιοχής όμως η εκτέλεση του Καρβάλιο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναρκαδικός κέρδισε κόρνερ αλλά η κεφαλιά του Γιαλαμίδη πέρασε άουτ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων