ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ψυχωμένος ο Παναρκαδικός, 2-1 τον Παναργειακό!

Με φοβερή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο και δείχνοντας τρομερό πάθος ο Παναρκαδικός πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας  νίκη απέναντι στον Παναργειακό με 2-1. Καρβάλιο και Τσιώλης οι σκόρερ των πράσινων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Σ' ένα πρώτο ημίχρονο που θα ξεχαστεί σύντομα ο Παναργειακός ξεκίνησε την αναμέτρηση πιέζοντας τον Παναρκαδικό χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των πράσινων.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου, προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Μάριο Γεωργόπουλο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ανέβασμα και τη σέντρα ξυράφι του Καναβέτα στο 18'.

Στο 26' έκαναν την πρώτη τους τελική οι φιλοξενούμενοι με τον Μαρουκάκη από τα δεξιά να κάνει παράλληλη μπαλιά προς το ύψος του πέναλτι, τον Παναγιώτου να πιάνει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Χωρίς άλλη μεγάλη στιγμή ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με το μοτίβο του αγώνα να μην αλλάζει και τον Παναργειακό να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Παναρκαδικού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ορεξάτο τον Παναρκαδικό. Ο Καρβάλιο, από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα σουτ στο οποίο είχε απάντηση ο Φαρμάκης αν και η μπάλα έσκασε μπροστά του.

Λίγο αργότερα, στο 50' ήταν σειρά του Καλογερόπουλου να δείξει ετοιμότητα καθώς από σέντρα του Γερόλημου, ο Μαρουκάκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ενστικτωδώς έδιωξε ο Καλογερόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το έλεγχο της αναμέτρησης αλλά τελικά ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ. Στο 65' οι πράσινοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Φαρμάκη ο Καρβάλιο για το 1-0!

Η απάντηση του Παναργειακού ήταν άμεση με τον Συρεγγέλα, δύο λεπτά αργότερα.  Με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ο πρώην παίκτης του Παναρκαδικού έγραψε το 1-1 έπειτα από ατομική ενέργεια του Καδά.

Στο 71΄ο Καναβέτας έκανε το overlap και την σέντρα - σουτ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Μπούτας έκανε τη σέντρα, ο Μαρουκάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Ολα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα παραμείνει στο 1-1 μέχρι το 84'. Ο Παναρκαδικός κέρδισε κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Τρέσας με τον Τσιώλη να πιάνει την κεφαλιά και να χαρίζει την νίκη στους πράσινους. 

Στα εναπομείναντα λεπτά, ακολούθησαν σκληρά μαρκαρίσματα για να ολοκληρωθεί το ματς και να πάρει άνετα την τεράστια νίκη η ομάδα του Θανάση Στάικου!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων