ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Τον καλύτερό μας εαυτό για την παραμονή του Παναρκαδικού"

Μέσω του a-s, ο Θανάσης Στάικος, στέλνει μήνυμα παραμονής και δηλώνει πως με τον κόσμο η ομάδα θα πάρει την απαιτούμενη ώθηση για να πετύχει το στόχο της.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του a-s για το διάδοχο του Αντώνη Μαυρέα, ο νέος τεχνικός του Παναρκαδικού Θανάσης Στάικος κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης!

Μέσω του a-s στέλνει μήνυμα παραμονής και δηλώνει πανέτοιμος για την πρόκληση που απλώνεται μπροστά του, παίρνοντας στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας σε μια δύσκολη στιγμή."

"Είναι μεγάλη μου τιμή το να είμαι ο προπονητής του Παναρκαδικού! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά, ώστε να ξεφύγει ο σύλλογος από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που έχει βρεθεί.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε δύσκολο έργο καθώς η ομάδα είναι δυο θέσεις κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως, όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την παραμονή του Παναρκαδικού στη Γ' Εθνική.

Φυσικά η υποστήριξη του κόσμου θα είναι αυτή που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. Άλλωστε, οι Αρκάδες είναι γνωστοί για το πείσμα και την επιμονή τους".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων