ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επιβεβαίωση a-s: Ανακοινώθηκε ο Στάικος από τον Παναρκαδικό

Το a-s λίγες ώρες μετά το διαζύγιο του Παναρκαδικού με τον Αντώνη Μαυρέα, σας ενημέρωσε ότι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα ήταν ο Θανάσης Στάικος

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Πράγματι, στην λύση του Αρκά τεχνικού που γνωρίζει καλά τον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής, προχώρησαν οι ιθύνοντες του Παναρκαδικού με την ανακοίνωση να έρχεται το απόγευμα της Τρίτης.

Αναλυτικά:

"Ο 38χρονος τεχνικός Θανάσης Στάικος,  με καταγωγή από την Αρκαδία, είναι από σήμερα ( 22/1/19 ) ο νέος προπονητής της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού Α.Ο. Για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής στη Β και Γ Εθνική γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία που αγωνίζεται σήμερα η ομάδα της Τρίπολης και όλοι πιστεύουν ότι με την παρουσία του στον πάγκο του "τριφυλλιού"  θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής του Παναρκαδικού Α.Ο. στη Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Παναρκαδικός αποτελεί το δεύτερο σταθμό της προπονητικής καριέρας του 38χρονου Αρκά τεχνικού Θανάση Στάικου αφού για δύο περίπου χρόνια ( 2017 και 2018 ) ήταν προπονητής στην Α.Ε. Ερμιονίδας  Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καλωσορίζει το Θανάση Στάικο στη μεγάλη "Παναρκαδική οικογένεια" και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει".
 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων