ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Μέχρι το βράδυ ο επόμενος προπονητής"

Ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, Βασίλης Κωστόπουλος, μίλησε στον αέρα του Arcadia 93.8 για τη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Μαυρέα, αποκάλυψε πως μέχρι το βράδυ της Τρίτης (22/1) θα υπάρχει και το όνομα  του διάδοχου, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί κι ένας παίκτης.

 ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Αρχικά, εξήγησε για το λόγο που επήλθε αυτή τη χρονική στιγμή η απόφαση της απομάκρυνσης του Αντώνη Μαυρέα αυτή τη χρονική στιγμή:

"Και για ψυχολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους να κάνουμε αυτή την αλλαγή".

Αν έχουν ξεκινήσει οι επαφές για τον επόμενο προπονητή εξήγησε:

"Από το απόγευμα έως το βράδυ θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, έχουμε έρθει ήδη σε συμφωνία και από αύριο θα ξεκινήσει δουλειά με την ομάδα μας".

Για το ότι η ήττα στη Λέρνα διατηρεί την ομάδα στις θέσεις για τη μάχη της παραμονής:

"Σίγουρα η προχθεσινή ήταν μια κακή ήττα, μια ήττα που με βάση και τη βαθμολογία δεν έπρεπε να γίνει. Η ομάδα μας όφειλε να πάρει το τρίποντο μέσα στη Λέρνα, κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση. Σίγουρα αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα μας φέρνει, πίσω. Υπάρχει μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια στην έδρα μας, το θέμα της παραμονής δεν έχει τελειώσει. Η βαθμολογία του μαρτυρά πως με δύο νίκες απομακρύνεσαι από τις τελευταίες θέσεις και με τρεις μπορείς να μπεις στην 6άδα»

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, προχωράμε, αυτό είναι το χρέος μας στον κόσμο. Το μυαλό μας είναι στο ματς με το Βλαχιώτη που είναι τελικός, όπως όλα τα ματς, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες το ματς με το Βλαχιώτη είναι τελικός".

"Υπό συνθήκες θα ανακοινωθεί μία μεταγραφή έως το απόγευμα", μας είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωστόπουλος.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή, σχολίασε:

"Είναι γνώστης της πραγματικότητας και της κατηγορίας και έχει πολλή πολλή όρεξη για δουλειά. Αυτή τη στιγμή αυτό προέχει, να έχει όρεξη για δουλειά και να αντιστρέψει την ψυχολογία. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως ο Αντώνης Μαυρέας ήρθε ως φίλος στον Παναρκαδικό και ως φίλος αποχωρεί. Η ανακοίνωσή μας τα λέει όλα, η πόρτα μας δεν είναι κλειστή".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων