ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον... λύγισε ο Μάρκοβιτς

Κρίμα. Ο Παναρκαδικός άντεξε για κάτι παραπάνω από 80' αλλά τελικά ο Μάρκοβιτς με ένα καταπληκτικό γκολ έδωσε τη νίκη στην Καλαμάτα με 1-0. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χαμένη ευκαιρία για το 1-1 με τον Τσιώλη και τον Μουλιάτο στο 87'!

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Σ' ένα ματς όπου ο Παναρκαδικός ήταν πολύ καλός και δεν φαινόταν το ποιος πάει για πρωτάθλημα και το ποιος παλεύει για την σωτηρία, η ομάδα της Τρίπολης άντεξε για πάνω από 80' και μάλιστα παραλίγο να πάρει και το "Χ" ή ακόμα και τη νίκη.

Το 1-0 παραλίγο να γίνει με τον Λυμπερόπουλο  να βλέπει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ στο 80'. Μάλιστα, ο Κασωτάκης στη φάση που παραλίγο να γίνει το 1-1 στο 87', μπλόκαρε την μπάλα, λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή στο πλασέ του Τσιώλη και την προβολή του Μουλιάτου.

Στη συνέχεια, ο Παναρκαδικός πληγώθηκε από την ποιότητα του Μάρκοβιτς.

Ο άσος της ομάδας της Μεσσηνίας, μ' ένα τρομερό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του (0-1).

Ετσι, ο Παναρκαδικός μένει στους 15 βαθμούς. Από την άλλη, σε 13 ματς η Καλαμάτα μετρά 36 με 12 νίκες και 1 μόλις ισοπαλία.

Το ματς

Ο Παναρκαδικός, στο πρώτο του ματς για το 2019 υποδέχτηκε στην Τρίπολη την πρωτοπόρο Καλαμάτα. 

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Από την πλευρά του, ο Παναρκαδικός, κέρδισε δύο κόρνερ σε διάστημα 4' λεπτών (10' και 14') χωρίς όμως να εκμεταλλευτεί κάποιο απ' αυτά. 

Στο 18', από εκτέλεση νέου κόρνερ, ο Μάρκοβιτς σε προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε ελάχιστα πάνω από το  οριζόντιο του Κασωτάκη.

Επτά λεπτά αργότερα, η Καλαμάτα απείλησε με τον Μάρκοβιτς να πιάνει ένα καλό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Λίγο μετά το 30' ανέβασε την πίεσή της η ομάδα της Μεσσηνίας κι ο Καλογερόπουλος είχε θετική αντίδραση στο σουτ του Μαρτίνεθ στο 31'. Ο ίδιος παίκτης είχε νέα προσπάθεια στο 34' και πάλι ο κίπερ της ομάδας της Τρίπολης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Ετσι, βγήκε το ημίχρονο χωρίς σκορ και με τον Παναρκαδικό να κρατάει απέναντι σε μια ομάδα που μετρά μόλις μία ισοπαλία και 11 νίκες σε 12 ματς.

Ενα γκολ και μία τεράστια χαμένη ευκαιρία

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο έβγαιναν πιο συχνά προς την αντίπαλη εστία αλλά και πάλι δεν είχαν τον τρόπο να γίνουν απειλητικοί.

Αυτό συνέβη στο 80' όταν ο Λυμπερόπουλος είδε ένα πολύ καλό σουτ του να καταλήγει σε κόρνερ ύστερα από την τρομερή απόκρουση του Κασωτάκη στο δεξί "γ" του.

Στο επόμενο λεπτό η Καλαμάτα βρήκε τον τρόπο να "πληγώσει" τον Παναρκαδικό. Ο Μάρκοβιτς μ' ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Για να συμβεί αυτό, όμως, συνέβη το εξής απίστευτο: Στο 87' ο Τσιώλης έπιασε το πλασέ, ο Βίνιεβιτς μπήκε στην τροχιά της μπάλας κι ο Κασωτάκης έπεσε να την μπλοκάρει λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Εκεί τελείωσαν ουσιαστικά όλα.

Η ομάδα της Τρίπολης μένει στους 15 βαθμούς κι η Καλαμάτα συνεχίζει να προελαύνει όντας μόνη πρώτη με 36.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναρκαδικός: Καλογερόπουλος, Καναβέτας, Μπινώρης, Σεντεμέντες, Gadiaga Cheikh (60' Σπίντζος), Στρέμπας, Μουλιάτος, Σβίγγος, De Souza Carvalho (64' Τσιώλης), Λυμπερόπουλος Ν., Γεωργόπουλος (71' Βίνιεβιτς).

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τσόπελας, Φουάσης (95' Τάμπας), Hilgen, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Martinez, Πινδώνης, Marcovic, Μίνγκα (71' Ζελέκου), Λαθύρης (65' Ρόνε).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων