ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

''Ποδαρικό'' με το δεξί θέλει ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός δίνει τον πρώτο του αγώνα για το 2019 εντός έδρας, κόντρα στην πρωτοπόρο Καλαμάτα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (15:00, Radio Arcadia93.8)

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι "πράσινοι" θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το νέο έτος ωστόσο το έργο τους δεν είναι εύκολο. Η ομάδα της Καλαμάτας μετράει μόνο μία ήττα στις 12 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής και κόντρα στον Παναρκαδικό θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η χιονόπτωση δεν επέτρεψε στον Αντώνη Μαυρέα και τους ποδοσφαιριστές του να προπονηθούν στο γήπεδο της ομάδας το Σάββατο (05/01) με την προπόνηση να διεξάγεται στο "μπαλόνι" του Arena!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες αρκετός κόσμος αναμένεται να παρευρεθεί στο γήπεδο του Παναρκαδικού προκειμένου να ωθήσει το "τριφύλλι" να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την αναμέτρηση θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσω του a-s (Live Streaming) αλλά και να την ακούσετε ζωντανά από τον Radio Arcadia93.8

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων