ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία

Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός του Παναρκαδικού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τα πολλά γκολ να είναι σύνηθες πια φαινόμενο στα παιχνίδια των πράσινων.

 

 AΣΤΕΡΑΣ ΟΦΗ

Τα 18 γκολ στο ενεργητικό είναι μια πάρα πολύ καλή επίδοση με τον Παναρκαδικό να σκοράρει 1,6 γκολ σε κάθε ματς εφέτος, ξεπερνώντας ως τώρα τον περσινό μέσο όρο της ομάδας που ήταν 1,4.

Μάλιστα, ο Παναρκαδικός είναι τρίτος σε παραγωγικότητα φέτος πίσω από τον Ασπρόπυργο (24 γκολ) και την Καλαμάτα (20 γκολ).

Οι πράσινοι βρίσκουν τέρματα από 7 ποδοσφαιριστές τους μέχρι στιγμής (Λυμπερόπουλος 4, Τσιώλης 3, Μουλιάτος 3, Γεωργόπουλος 3, Βίγκνιεβιτς 1, Καρβάλιο 2, Σπίντζος 1) και διατηρούν ζεστή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Εκεί που "πονάει" ωστόσο, η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα είναι η άμυνα. Τα 17 γκολ στο παθητικό είναι η 4η χειρότερη επίδοση στον όμιλο. 

Μάλιστα, γίνεται πιο αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης αν αναλογιστεί κανείς ότι περισσότερα τέρματα έχουν δεχτεί οι ομάδες που μόνο με θαύμα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό (Εικοσιμία 30, Πάμισος 27) και ο Αστέρας Βλαχιώτη (19).

Πέρυσι η ομάδα δέχθηκε 17 τέρματα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, όσα δηλαδή έχει δεχτεί σε 11 αγωνιστικές φέτος!

 

Μόλις σε 2 από τα 11 εφετινά παιχνίδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα ο Παναρκαδικός και αυτό θα πρέπει να βελτιώσουν οι πράσινοι για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους στην Γ' Εθνική.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων