ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος: "Είναι το πείσμα μας αλλά και το βάρος της φανέλας"

O αρχηγός του Παναρκαδικού και πρώτος σκόρερ της ομάδας εφέτος, Νίκος Λυμπερόπουλος πραγματοποίησε δηλώσεις στον Radio Arcadia 93.8, αμέσως μετά την νίκη της ομάδας του επί του Πάμισου.

 

Λεβαδειακός AΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

"Τέλος καλό όλα καλά αλλά... πήγε η ψυχή μας στην κούλουρη σήμερα. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα του Πάμισου παρουσιάστηκε πολύ καλά τακτικά και αμυντικά σήμερα. Κάναμε γρήγορα το 1-0 αλλά αργήσαμε πάρα πολύ να βάλουμε το 2ο γκολ και γι' αυτό το πληρώσαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μας ισοφάρισαν. Μετά το 1-1 πεισμώσαμε αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε. Πετύχαμε γρήγορα το 2-1 και μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για μας καθώς βρήκαμε χώρους για να έρθει η τελική επικράτηση".

Βγάζετε αντίδραση όταν βρίσκεστε με την πλάτη στον τοίχο, υπάρχει μυστικό;

"Νομίζω ότι είναι το πείσμα μας. Η ομάδα πείσμωσε στο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό μετά τις δύο άδικες αποβολές και αντιδράσαμε. Το ίδιο κάναμε και σήμερα όταν ισοφαριστήκαμε. Είναι το πείσμα που κρύβουν οι παίκτες του Παναρκαδικού. Είναι σίγουρα το βάρος της φανέλας του Παναρκαδικού και το όνομα της ομάδας. Παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα και το γνωρίζουμε αυτό".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων