ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μαυρέας: "Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο"

Ο προπονητής του Παναρκαδικού, Αντώνης Μαυρέας μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο Εικοσιμίας, μίλησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα, την εικόνα της ομάδας, τον κόσμο αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις του "τριφυλλιού".

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Θεωρώ πραγματικά ότι ήταν κομβικό. Τελειώσαμε το πρώτο ημίχρονο με 1-0, θεωρώ όμως πως στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κι άλλα γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Θα έλεγα δεν περίμενα τέτοια αντίσταση από την Εικοσιμία. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά γιατί είναι και νέα. Οσο μπορούσαν το πάλεψαν. Όσον αφορά εμάς, θεωρώ ότι πάλι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Να σας πω όμως κάτι. Το 2-2 στο Βλαχιώτη δεν το έχω ξεγράψει ακόμα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Μένω σ’ αυτό γιατί θα ήταν ονειρικό για μένα, είναι πάρα πολύ καλό το ξεκίνημα από το να είχαμε εννέα πόντους αυτή τη στιγμή θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Όμως ο στόχος είναι ένας.

 

Παίξαμε όπως είδατε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπετε 15χρονα και 16χρονα παιδιά. Πραγματικά είμαι όχι συγκινημένος αλλά είναι ένα τρομερό συναίσθημα να βλέπετε παιδιά που έχουν κλείσει τα 15 και 16 ετών και να παίρνουν συμμετοχές. Είναι κι αυτός ένα πολύ μεγάλος στόχος. Αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας με τον Παναργειακό. Ένα τελείως διαφορετικό ματς. Συγχαρητήρια και πάλι και στον αντίπαλο που τραβάνε τον γολγοθά τους με τα ταξίδια και όλο αυτό. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, νέα παιδιά και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα παίξουμε ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο.

 

Για τον τραυματισμό του Κατιάγκα: "Όχι θεωρώ πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως μίλησα και με τον γιατρό. Πιστεύω ότι κι αυτός την Κυριακή θα είναι έτοιμος, θα το δούμε κιόλας. Είναι ένα πολύπειρο και ποιοτικό παιδί αλλά να ξέρετε ότι έχουμε ακόμα μία εβδομάδα μέχρι το τέλος του μήνα και ίσως να ενισχυθούμε και λίγο ακόμα. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω".

 

Για το αν περιμένουμε μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα: "Κοιτάξτε να δείτε. Εχουμε ένα παιδί από το Βέλγιο. Το είδαμε και είναι ένα ποιοτικό παιδί. Θα το δούμε κι αυτό. Ξέρετε πως το πρόβλημα πλέον είναι τα χαρτιά. Δεν αλλάζει κάτι απλά θέλουμε να προσθέσουμε λίγη ποιότητα ακόμα και λίγη εμπειρία γιατί αργήσαμε να ξεκινήσουμε. Τα ξέρετε αυτά τα πράγματα. Θεωρώ για να είμαστε λίγο πιο καλά και να μην έχουμε προβλήματα. Γιατί αρχίζουν τώρα οι κάρτες, κάποιοι μικροτραυματισμοί και καταλαβαίνετε. Αλλά εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά".

 

Για την τιμωρία του αλλά και την παρουσία του κόσμου: "Οσον αφορά την τιμωρία μου, πρέπει να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στην ομάδα μου γιατί η αποβολή για μένα ήταν άδικη στο 90’ με τον Βλαχιώτη. Τελοσπάντων να μην μπω σ' αυτή τη διαδικασία. Εγώ πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει και αγαπά την προσπάθεια του Παναρκαδικού. Βλέπει ότι η διοίκηση Σωτηρίας όπως την έχουν ονομάσει, κάνει ένα πολύ μεγάλο αγώνα και ο κόσμος σιγά σιγά έρχεται. Σήμερα (21/10) στο γήπεδο ήταν περισσότερος. Παρ΄όλο που ήταν ακατάλληλη η ώρα θα έλεγα. Αλλά ο κόσμος πραγματικά είναι συνέχεια παραπάνω. Αγκαλιάζει την προσπάθεια αυτή.

 

Έχουμε πολύ αξιόλογα παιδιά. Το είπα και την προηγούμενη φορά ότι κάποια παιδιά θα παίξουν ρόλο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πολύ ταλέντο, πολύ διάθεση και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί έχουμε ένα τρομερό κλίμα. Τα αποδυτήρια μας αγγίζουν το τέλειο. Παρ’ όλο τη "φτώχεια" της ομάδας, η λειτουργία της ομάδας αγγίζει το τέλειο. Λειτουργούμε καλά, έχουμε καλά αποδυτήρια υπάρχει διάθεση. Κι ας χάνεις κι ας κερδίζεις κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και θεωρώ ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα και πραγματικά άλλη μία φορά χαρά μας που βλέπω αυτά τα 16χρονα και τα 17χρονα να κάνουν συμμετοχές γιατί ένας από τους στόχους μας".

 

Για το ντέρμπι Καλαμάτα-Παναργειακός: "Πιστεύω ότι λόγω έδρας η Καλαμάτα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι ένα ματς με δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Η Καλαμάτα έχει και μεγαλύτερος βάθος σαν ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι με καλές ομάδες και καλούς προπονητές θα έλεγα. Είναι ομάδες που θα παίξουν το ρόλο και το στόχο τους. Να γίνει ένα καλό ματς".

 

Από την πλευρά του ο Μάριος Γεωργόπουλος δήλωσε: "Ηταν αρκετά δύσκολο ματς μέχρι το 45’. Ευτυχώς που μπήκε το γκολ την κατάλληλη στιγμή και γύρισε ανάποδα το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι πιστεύω. Είχαμε κατοχή 80%-20%. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναργειακό που θα είναι ένα δύσκολο ματς. Σοβαροί, ταπεινοί και κοιτάμε τη συνέχεια".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων