ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού συνεχάρη τους παίκτες του, τόνισε ότι ακόμα χρειάζεται πολλή δουλειά και στάθηκε στο ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα.

 

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Παναρκαδικού:

"Να δώσω Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα λέγαμε ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα γιατί την πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν καλοί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τρέξαμε και δεν πασχίσαμε αλλά δεν ήμασταν καλοί. Θεωρώ ότι ήταν μία εβδομάδα που έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που είδαμε στην πρεμιέρα. Πήγαν όλα καλά , παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα τα παιδιά να βγάζουν στο γήπεδο πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε μία ομάδα που άργησε να ξεκινήσει και χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά. Βήμα-βήμα νομίζω ότι θα παίξουμε ακόμα πιο όμορφα και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και νομίζω ότι όταν φτιάξουμε τη χημεία μας θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα, χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλή υπομονή από τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Το κυριότερο για μένα είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με καλό ποδόσφαιρο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων