ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός στο... χαλαρό

O Παναρκαδικός νίκησε 2-0 την Ένωση Λέρνας πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Δεν περίμενε πολύ για να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς του για τη φετινή σεζόν. 

Ο Παναρκαδικός επικράτησε 2-0 της Ένωσης Λέρνας και έτσι... έσπασε το ρόδι. 

Μόλις στο 2' ο Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 61' ο Ταραντίλης, που είχε μπει αλλαγή στο ματς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0, ύστερα από την κεφαλιά του Μουλιάτου.

Βέβαια, το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν στο 63' η προσπάθεια του Γεωργόπουλου δεν σταματούσε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν άλλες τρεις πολύ καλές στιγμές για γκολ, που χάρη στις αποκρούσεις του Κατσούνη δεν μπήκαν άλλα γκολ.

Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 59' χάρης στις δύο κίτρινες που είδε σε διάστημα 5' ο Φλεβάρης.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναρκαδικός ανεβαίνει στους τρεις βαθμούς, ενώ η Ένωση Λέρνας παραμένει στο μηδέν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Καναβέζας (88' Μπαλάσης), Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος (90' Σωτηρόπουλος), Τσιώλης, Γεωργόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος (66' Στρέμπας), Σβίγγος

Ενωση Λέρνας: Κατσούνης, Δούρος, Καϊάφας, Παπαγεωργόπουλος (43' Ταραντίλης), Σελλής, Μούγιος, Παπουτσής, Φλεβάρης, Μπίτζης, Τριανταφύλλου (89' Καζολιάς), Γιάντομ (87' Λέρμας)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων