ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Και πάλι στο μηδέν!

Για ακόμα μια φορά, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Παναρκαδικού που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Χωρίς διοίκηση παραμένει ο Παναρκαδικός ενώ τα χρονικά περιθώρια για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδος πιέζουν ασφυκτικά.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα ενώ δεν φάνηκε να βγαίνει φως.

Η ομάδα σωτηρίας πραγματοποίησε επαφές με διάφορους φορείς (Περιφέρεια, Δήμο, Πολιτευτές) που ωστόσο δεν έβγαλαν κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Μόνο το επιμελητήριο Αρκαδίας, έδωσε μια συγκεκριμένη πρόταση ενώ όλοι οι υπόλοιποι φορείς ζήτησαν χρόνο αλλά και μια συγκεκριμένη διοίκηση με την οποία θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν.

Φυσικά, συζητήθηκε και το θέμα των ποδοσφαιριστών, που μέχρι στιγμής κάνουν ακόμα υπομονή ενώ δέχονται προτάσεις αλλά άπαντες γνωρίζουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Τέλος, σχολιάστηκε έντονα η απουσία των παλαιμάχων από τις τελευταίες συνελεύσεις ενώ θα υπάρξει σύντομα και επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τις εξελίξεις που πρόκειται να ακολουθήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων