ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ομάδα... σύμβολο μιας πόλης!

Αν κάποιο μεγάλο ελληνικό μέσο έκανε ένα αφιέρωμα σε ομάδες που αποτέλεσαν σύμβολα και τρόπο ζωής για μια πόλη, στα "ρομαντικά" χρόνια του ποδοσφαίρου,  χωρίς αμφιβολία, για την Τρίπολη ο Παναρκαδικός θα είχε θέση σ' αυτό. 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι παλιοί θα έλεγαν ιστορίες που δεν έχουμε ακούσει οι νεότεροι. Με καμάρι και περηφάνια όσοι έζησαν τα χρόνια θα είχαν να διηγηθούν πολλά περιστατικά που θα έδειχναν το μέγεθος που είχε κάποτε η ομάδα.

Για τον κόσμο που είχε στο πλευρό της και για τους ποδοσφαιριστές με ταλέντο που φόρεσαν στο στήθος το τριφύλλι και έδωσαν τα πάντα για μια ομάδα. 

Μια ομάδα που κάποτε ήταν το αθλητικό προϊόν της Αρκαδίας.

Θα βλέπαμε φουσκωμένους από υπερηφάνεια και σχεδόν βουρκωμένους από τη συγκίνηση τους παλαίμαχους να μιλάνε για μια παλιά αγάπη. 

Μια αγάπη που έχει ξεθωριάσει και που μοιάζει αρκετά μακρινή πια.

Θα ακούγαμε φιλάθλους της εποχής να μιλάνε για ποδοσφαιριστές των χρόνων τους που αποτέλεσαν ινδάλματα.

Κι όλα αυτά, αν ένα μεγάλο μέσο έδινε τηλεοπτικό χρόνο ή διαδικτυακή προβολή...

Χωρίς αυτά δηλαδή, ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Αρκαδία, θα έμενε στην αφάνεια. Στις παλιές ένδοξες ημέρες που πέρασαν και δεν θα γυρίσουν ξανά. Στις αναμνήσεις που "σβήνουν" σιγά σιγά.

Ακριβώς αυτό είναι που έχει συμβεί, δυστυχώς. Ο Παναρκαδικός του σήμερα δεν ξέρει αν θα υπάρχει αύριο. Το σενάριο να ερημωθεί το γήπεδο στην Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκεται μπροστά μας πεντακάθαρα...

Προσπάθεια γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν και που δεν παίρνουν αναβολή στην αναβολή επειδή δεν έχουν πως να ξοδέψουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ερώτημα όμως είναι αν η προσπάθεια αρκεί. Αν αυτή την προσπάθεια την κάνει συλλογικά ένας ικανοποιητικός αριθμός ανθρώπων.

Παλαίμαχοι που θα δάκρυζαν από συγκίνηση και φίλαθλοι που θα διηγούνταν ιστορίες στο αφιέρωμα αγνοούνται προς το παρόν...

Την Τετάρτη θα υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, ποιοι θα είναι εκεί να τις ακούσουν;

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων