ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Χαραμάδα για λύση στο διοικητικό

Παρά τη νέα παράταση που πήρε η εκλογή νέας διοίκησης στον Παναρκαδικό, το κλίμα μετά από την τρίτη άκαρπη συνέλευση υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας.

 

Κι αυτό γιατί, η "ομάδα σωτηρίας" από τις επαφές που πραγματοποίησε μέχρι σήμερα με  θεσμικούς Φορείς, Βουλευτές, Περιφέρεια, Επιμελητήριο Αρκαδίας και Δήμο Τρίπολης υπήρξε ανταπόκριση.

Χρειάζεται όμως χρόνος για να ενεργήσουν, και γι' αυτό, θα υπάρξει ακόμα μια παράταση μέχρι να έρθουμε στην εκλογική διαδικασία.

Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, ο γενικός αρχηγός της απερχόμενης διοίκησης Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ωστόσο, υποστήριξε πως μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (17/07) θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις. Θετικές, ή αρνητικές.

Αναμονή, λοιπόν, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (18/07) που θα γνωρίζουμε αν ο Παναρκαδικός, θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το Κύπελλο Ελλάδας καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων