ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το όνειρο σταμάτησε στον Ταύρο

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναρκαδικός από τον ΟΦ Ιεράπετρας και έχασε την ευκαιρία να παίξει για δεύτερη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.



ΑΣΤΕΡΑΣ


Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 23', όταν ο Κορέτας πλάσαρε το Χότζιτς για να κάνει το 1-0. Λϊγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στον ΟΦΙ.


Με τη σέντρα λίγο έλειψε να μειώσει ο Παναρκαδικός, αλλά το σουτ του Μπαξεβάνου από το κέντρο του γηπέδου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.


Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός θέλησε να πιέσει ψηλά, με τον Αντωνόπουλο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και το Γιουκούδη, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ με το Μούτσα, καθιστώντας το υπόλοιπο του αγώνα τυπική διαδικασία.

Στις καθυστερήσεις, ο Γιουκούδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος (59' Καπετανάκης), Μπούτας (75' Μπουλούγαρης), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπερόπουλος, Νάτσης (53' Γιουκούδης), Καδάς, Συρεγγέλας (63' Τσιώλης)
Ιεράπετρα : Πρίφτης, Παγιάκης, Καταγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης  (75' Πυθαρούλης), Πετάσης, Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιάτα, Παπαδόπουλος, Κορέτας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων