ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με ήρωα το Χότζιτς ο Παναρκαδικός στα ημιτελικά!

 Ο Άλεν Χότζιτς απόκρουσε τρία πέναλτι και έστειλε τον Παναρκαδικό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

 

Ρεάλ Λίβερπουλ

Στα πέναλτι κρίθηκε ο προημιτελικός του Παναρκαδικού με την Θύελλα Ραφήνας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στο Δημοτικό στάδιο Κιάτου, με τον Κροάτη τερματοφύλακα των πρασίνων να αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα, αποκρούοντας τρία πέναλτι.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Συρεγγέλα στην αρχή του ματς, αλλά τα πράγματα για τον Παναρκαδικό έγιναν δύσκολα από την αποβολή του Δημήτρη Λυμπερόπουλου στο 26'. Μετά από ένα 90λεπτό χωρίς γκολ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.  Στο 94' η Θύελλα Ραφήνας άνοιξε το σκορ με τον Αράπη για να ισοφαρίσει στο 99΄ο Γιουκούδης. 

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία, ο Χότζιτς έδειξε την αξία του και οδήγησε τον Παναρκαδικό στα ημιτελικά.

 Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Φύτρος, Σουλτανίδης (76’ Σένε, 111’ Παπατσαράκης), Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης, Μανουσάκης (83’ Καραπάνος), Δημητρίου, Ζέκιος

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Δ. Λυμπερόπουλος, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος (88’ Καπετανάκης), Ευαγγέλου, Ν. Λυμπερόπουλος, Νάτσης (83’ Τσιώλης ), Καδάς, Συρεγγέλας (91’ Γιουκούδης)

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων