ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Flashback: 15/5/1988 Πανελευσινιακός-Παναρκαδικός 2-2 (Video)

Ένα όχι και τόσο ήσυχο απόγευμα είχε περάσει ο Παναρκαδικός στο γήπεδο της Ελευσίνας στις 15 Μαΐου του 1988.

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ 

Στις 15/05/1998, ο Παναρκαδικός αντιμετώπιζε τον Πανελευσινιακό για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν στην κατηγορία και φρόντισαν από το ζέσταμα κιόλας να δείξουν τις διαθέσεις τους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, με το που βγήκε ο Παναρκαδικός για ζέσταμα υπήρξε επίθεση των ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού στους παίκτες του Παναρκαδικού, κάτι που συνέβη και στην είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με το διαιτητή να μην αντιλαμβάνεται τα χτυπήματα.

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0, χάρη σε αυτογκόλ του Μιαχλόπουλου στο 10 λεπτό και του Κουτσομύτη στο 35, όμως η απάντηση του Παναρκαδικού ήταν άμεση. Πριν λήξει το ημίχρονο, ο Μούτσιος στο 37’ και ο Μπακιρτζίδης στο 45’ με δύο υπέροχα γκολ ισοφάρισαν και το τελικό 2-2 έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα. 

Η ισοπαλία αυτή ήταν καταδικαστική για τους γηπεδούχους, ενώ ο Παναρκαδικός εξασφάλισε τη σωτηρία του.

Η ενδεκάδα του Παναρκαδικού: Κολοβός, Μιχαλόπουλος, Ελευθεριάδης, Μπεντεβής, Ρούμπης, Γούγαρης, Διβητάρης (70’ Δόσπρας), Σαλαπάτας, Μπακιρτζίδης, Πηγαδίτης (84’ Ορφανίδης), Μούτσιος

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων