ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιώργος Αντωνόπουλος: "Πετύχαμε τους στόχους μας" (VIDEO)

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Γιώργος Αντωνόπουλος φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του Arcadia938 " Μπάλα και Άλλα" και μίλησε για τη φετινή χρονιά του Παναρκαδικού , η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.


Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ  


Ο Γιώργος Αντωνόπουλος τόνισε ότι ο Παναρκαδικός πέτυχε το στόχο της χρονιάς, ο οποίος ήταν η παραμονή της ομάδας όσο το δυνατό νωρίτερα και η κατάληψη μιας υψηλής θέσης στη βαθμολογία, λέγοντας ότι δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, με το ρόστερ να είναι αλλαγμένο αρκετά συγκριτικά με την περισνή περίοδο.


Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν , ανέφερε ο προπονητής του Παναρκαδικού, μιας και η ομάδα θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας, αναγνωρίζοντας ότι είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε καλή φόρμα όταν το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε τόσο νωρίς.


Ο Γιώργος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στη συνεργασία Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικού, χαρακτηρίζοντάς την επιτυχημένη, λέγοντας ότι μπορούν κάποιοι από τους ποδοσφαριστές που έπαιξαν φέτος για τους "πρασίνους"  να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους, ενώ θυμήθηκε στιγμές από την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής στον Αστέρα για τρεις χρονιές.


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων