ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καδάς στο a-s: "Η χρονιά είναι επιτυχημένη"

Ο Γιώργος Καδάς, μέσω του arcadiasports.gr, κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να κλείσει την χρονιά ο Παναρκαδικός με νίκες κόντρα σε Παλληξουριακό και ΑΟ Πύλου.

 Ελλάδα Αίγυπτος

Ο Παναρκαδικός υποδέχεται τον Παλληξουριακό (24/03/2018, 14:00) σ' ένα ματς όπου η ομάδα της Τρίπολης θέλει να πάρει τη νίκη. Την τελευταία εντός έδρας για φέτος, μιας και με τον ΑΟ Πύλου την 1η Απριλίου οι κόποι της φετινής σεζόν φτάνουν στο τέλος τους.

Ο Γιώργος Καδάς, από τους στυλοβάτες της ομάδες έκανε στο arcadiasports.gr τον απολογισμό του βάζοντας θετικό πρόσιμο.

Στάθηκε στον πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε ότι πλάνα για του χρόνου δεν υπάρχουν προς το παρόν, αφήνοντας ανοιχτό το δικό του μέλλον. 

Η συνέντευξη του Γιώργου Καδά στο arcadiasports.gr:

Κλείνει η χρονιά όσον αφορά στα εντός έδρας ματς και απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια. Η... σούμα είναι η θετική;

"Ο απολογισμός είναι θετικός, πετύχαμε το στόχο μας που ήταν μια γρήγορη παραμονή. Σημαντικό, δε, είναι πως η ομάδα έπαιξε σ' όλα τα ματς μέχρι το τέλος τους".

Είδαμε ότι ο Παναρκαδικός τα πήγε εξαιρετικά με τις ομάδες που είναι από πάνω του.

"Η αλήθεια είναι ότι με τις καλές ομάδες ου ομίλου, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, ξέραμε ότι θα είμαστε καλοί, με άλλους αντιπάλους που θεωρητικά ήταν χαμηλότερης δυναμικής ίσως τα βλέπαμε λιγότερο σοβαρά".

Το μυστικό αυτής της επιτυχημένης χρονιάς;

"Νομίζω ότι δουλέψαμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά όντως έτσι είναι.  Ήμασταν όλοι μαζί, προπονητές, παίκτες... όλοι. Δεν υπήρχαν φασαρίες και τσακωμοί κι αυτό φάνηκε και στο γήπεδο".

Μένουν άλλα δύο ματς. Τι να περιμένουμε από την ομάδα;

"Ό,τι κάναμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς: Θέλουμε να τα νικήσουμε και τα δύο. Από εκεί και πέρα θα κριθούμε στο τί κάναμε, διότι όπως ξέρετε, η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει".

Σχέδια για την επόμενη χρονιά γίνονται ήδη;

"Όχι, όχι είναι πολύ νωρίς ακόμη. Και επειδή το επίπεδο είναι ερασιτεχνικό θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα δεν γίνονται σχέδια για του χρόνου".

Ο Παναρκαδικός, ωστόσο, θα πρέπει να πορευτεί την επόμενη χρονιά έχοντας βάση τη φετινή;

"Ακριβώς. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα στέκεται πολύ καλά στις εθνικές κατηγορίες και τώρα τα τελευταία τρία χρόνια με τη συνεισφορά του ΑΣΤΕΡΑ έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πιο καλό, μακάρι να συμβεί αυτό του χρόνου".

Αυτό το... καλό θα έχει και εσένα μέσα;

"Το ποιος θα είναι και το ποιος όχι το ξέρει καλύτερα η εκάστοτε διοίκηση. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος γι αυτό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων