ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελευταίος εντός έδρας αγώνας για τον Παναρκαδικό

Τον Παλληξουριακό υποδέχεται αύριο Σάββατο 24/3 (14.00 Live Streaming Arcadiasports, Live Arcadia 938) ο Παναρκαδικός, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στη Γ’ Εθνική της φετινής περιόδου.

 

Ελλάδα Αίγυπτος

Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογική σημασία, μιας και ο Παναρκαδικός δεν κινδυνεύει και ο Παλληξουριακός έχει ήδη υποβιβαστεί, αλλά οι πράσινοι θα θελήσουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φίλαθλους τους.

Ο πρωτοπόρος Αστέρας Αμαλιάδας υποδέχεται την Καλαμάτα, η οποία έχει πολλά αγωνιστική προβλήματα και ο Αστέρας Βλαχιώτη το Λεωνίδιο. Ο πιο ενδιαφέρων αγώνας γίνεται στα Βραχνέικα, όπου ο Διαγόρας υποδέχεται τη Ζάκυνθο, με το νικητή να εξασφαλίζει στην ουσία την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ η Αχαϊκή παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στη Βάρδα κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/3, 15.00

Τσικλητήρας Πύλου-Πανηλειακός

Παναρκαδικός-Παλληξουριακός (14.00)

ΠΑΟ Βάρδας-Αχαϊκή

Διαγόρας Βραχνέικων-Ζάκυνθος

Αστέρας Βλαχιώτη-Λεωνίδιο

Αστέρας Αμαλιάδας-Καλαμάτα

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων