ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ηλιόπουλο, Καλοπίση και Κουμπούνη βράβευσε ο Πανηλειακός

Σε μια αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η διοίκηση του Πανηλειακού, βραβεύοντας πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναρκαδικό τους Γιάννη Ηλιόπουλο, Θανάση Καλοπίση και Τάκη Κουμπούνη για την προσφορά τους στην ομάδα τους.

 

Πανιώνιος ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι τρεις Αρκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν αγωνιστεί στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στην ομάδα του Πύργου και ο Πανηλειακός τους βράβευσε δίνοντάς τους την επετειακή φανέλα που έχει κυκλοφορήσει η ομάδα του Πύργου για τη συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας.

Να σημειωεί ότι επρόκειτο να βραβευθεί και ο Δημήτρης Αλέμης, ο οποίος αγωνίστηκε επίσης με τη φανέλα του Πανηλειακού, όμως εξαιτίας απουσίας του στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στο γήπεδο.

 

Λίγο μετά τη βράβευσή του, ο Θανάσης Καλοπίσης δήλωσε: "Ευχαριστώ τους φίλους από τον Πύργο που μετά από 30 χρόνια δεν έπαψαν να μας αγαπούν και να μας σκέφτονται.Η βράβευσή μας σήμερα στην Τρίπολη με την ευκαιρία  του αγώνα μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων ηταν  από τις πιο συγκινητικές στιγμές της  αθλητικής μου ύπαρξης.Ευχαριστούμε την διοίκηση του Πανηλειακού για τη χαρά που μας έδωσε  και τους φιλάθλους του,που με αγάπη και θερμό χειροκρότημα επιβεβαίωσαν την κίνηση του Συλλόγου.Ευχή μας οι δύο ιστορικές ομάδες να συνεχίσουν να αγωνίζονται μέσα στα πλαίσια του αθλητικού ιδεώδους προσφέροντας συγκινήσεις στους οπαδούς τους."

Τη συγκίνησή του δε μπόρεσε να κρύψει και ο Τάκης Κουμπούνης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δήλωσε: " Ξαφνιαστήκαμε από αυτή την απόφαση της διοίκησης του Πανηλειακού. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα και τους πρώην συμπαίχτες μου και η κίνηση αυτή των ανθρώπων της ομάδας του Πύργου δείχνει ότι παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πάνω από τριάντα χρόνια από τότε που αγωνιστήκαμε στον Πανηλειακό, αφήσαμε το στίγμα του αθλητή και του ποδοσφαιριστή. Το καλύτερο παιχνίδι που έκανα με τη φανέλα του Πανηλειακού ήταν στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, όπου στο τέλος μας είχε συγχαρεί ο αείμνηστος Έγκεν Γκέραρντ. "

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων