ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον λύτρωσε ο Νάνος

Με κεφαλιά του Χρήστου Νάνου στο 86’ , ο Παναρκαδικός νίκησε με 1-0 την αξιόμαχη Ζάκυνθο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

 

 

Σε ένα αγώνα όπου περίσσευαν οι δυνατές μονομαχίες, ο Παναρκαδικός είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, καταρχήν στο 13’ με κεφαλιά του Νάνου, που έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Διαμαντή και στο 23’ με σουτ του Νίκου Λυμπερόπουλου, το οποίο σταμάτησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

 

Στην επανάληψη, το άγχος κυρίευσε τις προσπάθειες των παικτών του Παναρκαδικού, οι οποίοι έκαναν πολλά και αβίαστα λάθη, ενώ η Ζάκυνθος φάνηκε απειλητική , με φάουλ του Τριανταφυλλίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Χότζιτς και χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 67’ όταν ο Πέττας έκανε το σουτ, ο Χότζιτς απομάκρυνε ασταθώς και ο Μπέσου σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Παναρκαδικός απάντησε στις ευκαιρίες με τετ-α-τετ του Συρεγγέλα που απόκρουσε ο Διαμαντής στο 70’ , είχε δοκάρι με τον Κυριακόπουλο στο 82’ και έφτασε στο γκολ με το Νάνο στο 86.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουγκόντζια στάθηκε άτυχος μιας και τραυματίστηκε στο πρόσωπο τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του  στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες μιας και αποβλήθηκε στο 94’ ο Τσιριγώτης.

 

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Ασσεν, Μπούτας, Ευαγγέλου (72’ Λουγκόντζια, 76’ Γιουκούδης), Νάτσης (56’ Στρέμπας, Λυμπερόπουλος Δ, Καδάς, Νάνος, Ομπόσου (66’ Συρεγγέλας), Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν.

Ζάκυνθος: Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης, Κίτος (87’ Βλαδίκας), Τσιριγώτης, Λιάμης, Πέττας, Αμος, Μπεσού (68’ Τσουκαλάς), Καρβάλιο, Βαρότσης (79’ Κυριάζος)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων