ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ήττα στη Βάρδα για τον Παναρκαδικό

 Μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα στοίχισε την ήττα στον Παναρκαδικό στη Βάρδα από τον τοπικό ΠΑΟ με 1-0.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Παναρκαδικός ξεκίνησε δυνατά των αγώνα και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 22' με σέντρα σουτ του Συρεγγέλα και στο 30' με σουτ του Καδά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Καπούταγλη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39' όταν η άμυνα του Παναρκαδικού αδράνησε και ο Νικολόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0, σε μιά φάση που οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Ο ΠΑΟ Βάρδας στις καθυστερήσεις απείλησε για το 2-0 αλλά το σουτ-βολίδα του Π. Πολίτη σταμάτησε στο δοκάρι του Χότζιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναρκαδικός αύξησε την πίεση του, όμως ο ΠΑΟ Βάρδας οπισθοχώρησε και έκλεισε τους διαδρόμους. Οι "πράσινοι" της Τρίπολης είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Συρεγγέλα, τα οποία απόκρουσε ο διακριθείς τερματοφύλακας των γηπεδούχων Καπούταγλης και ο ΠΑΟ Βάρδας πανηγύρισε μια σημαντική νίκη.

Ο Παναρκαδικός διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση του 90ου λεπτού, όταν ο Ν. Λυμπερόπουλος ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης, Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας (92' Παλιάτσας), Μελετίδης (68' Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (89' Κουριαλάς), Π. Πολίτης

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος (53' Ομπόσου), Μπούτας (77' Μπινιώρης), Μπαξεβάνος (82' Γιουκούδης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (58' Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων