ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οπως με τον Πανηλειακό

Η 5η αγωνιστική βρίσκει τον Παναρκαδικό στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικους το Διαγόρα, την Καλαμάτα και τον ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας.

 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Να "ζαλιστεί" ο Παναρκαδικός αποκλείεται. Είναι άλλωστε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις και του προπονητή της ομάδας που στόχος πρωταθλητισμού δεν υπάρχει.

Το ότι για να μην κινδυνεύσεις πρέπει να κάνεις σχεδόν... πρωταθλητισμό στην φετινή Γ' Εθνική είναι μία πραγματικότητα. Ωστόσο, πιο ξεκάθαρη δήλωση από το ότι "στόχος της ομάδας είναι η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών" δεν μπορεί να υπάρξει σχετικά με τις φιλοδοξίες των ανθρώπων του Παναρκαδικού. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όταν εξασφαλίσεις την παραμονή σταματάς να παλεύεις για το καλύτερο δυνατό. Αυτή είναι λογική του Αντωνόπουλου και έτσι θα αντιμετωπίσει όλους τους αγώνες.

Ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι έρχεται, ακόμα ένα ταξίδι στην Ηλεία. Αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι ο ΠΑΟ Βάρδας. Στόχος για αυτό το παιχνίδι πρέπει να είναι να δείξει το τριφύλλι το πρόσωπο που έδειξε στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Οχι για το αποτέλεσμα αλλά για την εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στην νίκη.

Η νίκη με την Βάρδα δεν είναι αυτοσκοπός αλλά αν ο Παναρκαδικός δείξει το πρόσωπο που έδειξε κόντρα στον Πανηλειακό τότε μάλλον θα είναι φαβορί για την κατάκτηση των 3 βαθμών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων