ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντωνόπουλος: "Στόχος η εξέλιξη των παιδιών"

Συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής του Παναρκαδικού όπου μίλησε για την σπουδαία νίκη επί του Πανηλειακού αλλά και τους στόχους του "νεανικού" Παναρκαδικού.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην "Πατρίς Σπορ":

Ποιο ήταν το σημείο-κλειδί για τη νίκη με τον Πανηλειακό;


"Ξέραμε ότι ο Πανηλειακός έχει πολύ καλές μονάδες όπως ο Μπουρλάκης, ο Ντάνκουα, ο Κρεββατάς, καθώς και ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, τον οποίο και ανακόψαμε. Έτσι, τον αναγκάσαμε να παίξει ανορθόδοξα, με μεγάλες μπαλιές, για τις οποίες επίσης είχαμε προετοιμαστεί, και δεν επιτρέψαμε να μας προβληματίσει. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ομάδα με παίκτες έμπειρους και με διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι ομάδα της Ηλείας, από την οποία κατάγομαι, και τον σέβομαι".

Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Παναρκαδικού;


"Δεν έχουμε βάλει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά για να παραμείνεις στην κατηγορία, ουσιαστικά επιβάλλεται να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Όμως ο πιο σημαντικός μας στόχος, επειδή έχουμε πάρα πολλά νεαρά παιδιά, με μ.ό. 21 χρόνια, είναι η εξέλιξή τους, να τους δώσουμε ευκαιρίες και να τους αξιολογήσουμε και να ευχαριστιούνται το κάθε παιχνίδι".

Ποια εικόνα έχεις ως τώρα για το πρωτάθλημα;


"Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει τον πρώτο λόγο διότι έχει παίκτες ανώτερης κατηγορίας και δύο ισάξιες ενδεκάδες. Εξαρχής πίστευα ότι θα ξεχωρίσουν η Καλαμάτα, ο Πανηλειακός και ο Αστέρας Βλαχιώτη. Αρνητική εντύπωση μου έχει κάνει ο ΠΑΟ Βάρδας διότι είναι έμπειρη ομάδα. Πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο της αλλά όχι με μας την επόμενη Κυριακή"!

Πώς νιώθεις που είσαι 36 και έχεις ήδη σημαντική προπονητική εμπειρία;


"Μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω βοηθός του Στ. Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης πριν από τέσσερα χρόνια και το εκτιμώ ιδιαίτερα διότι ήταν μοναδική ευκαιρία. Από τα 28 μου έβλεπα τον εαυτό μου ως προπονητή. Φυσικά δεν φανταζόμουν ότι στα 36 μου θα είμαι ήδη τρία χρόνια πρώτος προπονητής. Το ότι δεν έχω φύγει πολύ καιρό από τα αποδυτήρια, με βοηθά στο να διαχειριστώ την ψυχολογία των παικτών, ειδικά των νεαρών".

Τι καινούριο φέρνει το μοντέλο συνεργασίας Αστέρα Τρίπολης-Παναρκαδικού;


"Είναι πρότυπο συνεργασίας, διότι το πρωτάθλημα της Κ-20 είναι πολύ διαφορετικό από τη Γ’ Εθνική. Ουσιαστικά οι παίκτες περνάνε ένα νέο σχολείο για να δούμε ποιοι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, και ήδη έχει αποφέρει καρπούς, με πιο τρανά παραδείγματα τον Κότσιρα και τον Καπετάνο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων