ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός-Αχαϊκή: Λύμπε-Νάτσης και 2-0!

Ο Παναρκαδικός φιλοξένησε την Αχαϊκή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής και πήρε μια πανάξια νίκη η οποία συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Οι πράσινοι μπήκαν στην αναμέτρηση με το γκάζι πατημένο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Μόλις στο 8' ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε δοκάρι ενώ στο 13' ο Καδάς με σουτ έξω από την περιοχή απείλησε την εστία του Δρακόπουλου.

Η πίεση του Παναρκαδικού συνεχίστηκε και στο 27ο λεπτό ο Μπούτας έκανε παράλληλη σέντρα στην περιοχή της Αχαϊκής με στόχο τον Καδά αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σωτήρια σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 29ο λεπτό όταν ο Κωνσταντινίδης έπιασε μέσα από την περιοχή ένα δυνατό σουτ που όμως ο Χότζιτς απομάκρυνε σε κόρνερ.

Με το 0-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναρκαδικός μπήκε και πάλι αποφασισμένος και στο 62ο λεπτό η συνεχής πίεση του απέδωσε καρπούς.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με σουτ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Μπούτα από τα αριστερά έγραψε το 1-0 που βάσει ευκαιριών μέχρι εκείνο το σημείο, δικαιούταν απόλυτα.

Εξι λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας ο Νάτσης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού αφού πρώτα ο Νίκος Λυμπερόπουλος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Δρακόπουλου.

Στα τελευταία 20 λεπτά ο ρυθμός έπεσε και παρόλο που είχαν 2 ακόμα ευκαιρίες οι πράσινοι με τους Γιουκούδη και Νίκο Λυμπερόπουλο το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σαμπάνεϊ, Αναγνωστόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι : Σταυρόπουλος, Αλμπάνης, Αναγνωστόπουλος, Μητρόπουλος

Παναρκαδικός: Χότζις, Τσέκος, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπινιώρης, Λυμπερόπουλος Δημ, Γιουκούδης, Τσιώλης

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων